Reggelre egy kis vidámsággal szolgálnék a kedves/kedvtelen Olvasóknak. Ha hozzám hasonlóan dolgoznak ők is, a videók megtekintése közben nevessenek oly hangosan, ahogy torkukból kifér, jelezvén mindenkinek, hogy épp ezt a blogot olvassák. Móskus Örs sorakozz! Csurtus kollegának a most következő bejátszás nem biztos, hogy elnyeri a tetszését, mert mint fogalmazta, sosem akart ostoba indián lenni. Mondjuk a realisták viszik előbbre a világot.

Ezt pedig egy korábbi poszthoz, amit Emperror írt, a kötelező olvasmányhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr41191123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.10.09. 21:35:20

Ha lehet még apróbb módosításokat tenni: akkor, és csak akkor lennék indián, ha a másik választási lehetőség a lábszagszájú paraszt.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.09. 21:58:20

Nos, itt Winettounak nagyon sok pozitív tulajdonsága fel volt sorolva. Talán az eredeti történetben a fele sem volt. Így azért csak könnyebb identifikálódni vele. Még úgyis, hogy a lábszagszájú parasztá válás borzalmas léte nem fenyeget
süti beállítások módosítása