Nagy kedvenc a különböző hangalávágásos paródia ( ez egyáltalán helyes így?). Volt már jó pár fönt a blogon, a minduntalan sírvaröhögős  Helység kalapácsa metál verziótól kezdve Eminem és Fekete Pákó, 300, Rambo, Aranyember és még sorolhatnánk, de nem tesszem, mert itt megtalálhatóak. Most azonban, Nagy Hangalávágó Videóshow 2008, csakittcsakmostcsaknektekcsakamacsaknorisz!

Elsőként az egyszer már linkként szereplő, de most országos premierjét megélő Metál az ész Tom és Jerry közreműködésével: Maradjunk Tomnál és Jerrynél, de most Parno Graszttal közösen: A roma/cigány vonalat erősíti a következő két videó. Először Eminem, majd a Táncoló talpak, mindkettő volt már más formában: A végére pedig egy kis Loituma:

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr13436899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása