Noh az előbb írtam kommentbe, de Peat aszondta posztoljam. Aki nyomon akarja követni a Mikulás mozgását térben és időben, az megteheti a NORAD (North American Aerospace Defence Command) és a Google közös akciója keretében!

Tehát aki a jó öreg pirosruhásra akarja irányítani Surface-to-Air rakétáit, az itt értesülhet a majdnem pontos koordinátákról: http://www.noradsanta.org/en/home.html

Ezúton én is kívánok minden kedves olvasónak és szekesztőnek Popos Pinás Pálinkás, duhajkodós, dáridózós, boldog, békés Karácsonyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr91840230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.12.24. 19:27:37

Innen is kívánok Santa Klaus Barbienak (és minden olvasónak, szerzőnek, stb.) kellemes ünnepeket!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.24. 19:30:27

Hú baszki, pont Mumbai-ban van a télapó, csak nem lesz semmi para:S:S

OkoskaTo:rp 2008.12.24. 21:19:26

A NORAD-nál még senkit nem világosítottak fel róla, hogy a Mikulás már 18 napja járt erre? :o)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.24. 21:36:20

@OkoskaTo:rp: Ha meg is történt,a google-el a hátuk mögött tuti leszarják:) Ami leginkább kérdéses, a közel-keletre hogy fog menni, az usa légiereje kíséretében is szőnyegbombázás, míg nem hisznek jézusban vagy valami ilyesmi.. :)
süti beállítások módosítása