Akartam egy szörnyen felháborodott posztot írni az újságírók döbbenetes hüjeségéről, de aztán csak nem lett kedvem bazdmegolni 2000 karakteren keresztül. 

Viszont, ha már elhatároztam: az index ismét zseniális volt. Megmagyarázná nekem valaki, ezt mégis honnan vette: "... egy másik gyanúsított pedig a katonai elhárítás titkos kapcsolata volt, vagyis az NBH ügynöke."?

És ha ez megvan, akkor lehet szavazni, hány faszt szopott le a cikkíró, hogy a vélemény rovatban publikálhat. Mert nem az eszéért szeretik, az fix.

 

Ápdét: ez az a kép, amit nézegetni kell. Szimmetrikus barátunk kívánságára.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr91381390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.09.14. 17:30:23

Én mondjuk kíváncsi lennék a 2000karakteres bazmegre :D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.09.14. 21:48:09

@Thaddeus Griffin: Sztem az vhogy úgy nézhet ki, hogy BAZMEG, és ugyanez még sokszor. Persze szóköz meg egyéb felesleges fasság nélkül!

paranoid T.R. marcipan 2009.09.14. 21:56:55

@MuellR: hehe.
Az úgy nézett volna ki, h elkezdem szidni azokat, akik nem veszik a fáradságot h beírják a gugliba h szudán, mielőtt értekeznek róla. erről lett volna egy összehasonlító táblázat, h hol milyen hüjeséget sikerült leírni. majd egy indexes gyűjtemény, azt bizonyítandó h nem csak afrikát nem találják meg a térképen. ez ebbe lett volna sűrűn belefoglalva a bazdmeg meg a kurvákfaszát:)

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.09.14. 23:53:12

@paranoid marcipan: Az munka! Bár ennyire nem érdemes szegény Szudán sorsát szívedre venni! A végén még megárt, az meg ugye nemjó! Elég, ha közzéteszel egy rajzot, amin egy illető vörös arcáról 10 körömmel tépi le a bőrt. Megkímél 2000 karakter begépelésétől, meg káromkodni csak hangosan jó, úgy nyugtat. Leírva már kevésbé.
süti beállítások módosítása