Anatole 2012.01.05. 16:00

Újévi Babonaposzt

Csak lesek, hogy milyen régen nem posztolt már senki semmit, gondolom vége a vizsgaidőszakoknak, mindenki belemerült a dolgos (peeersze) hétköznapokba. Sajna azonban, hogy tovább tudjam csinálni a lélekölő munkámat, kénytelen vagyok pénzügy-és számviteli ügyintéző vagy miahalál tanfolyamot végezni, amiből még vizsgázni is kell.

Ezennel újfent segítségül hívom a "nemigen tanulok, de a vizsgán kegyetlen mázlival mégis kapok egy kettest" hagyomány pogány isteneit, és áldozok nekik egy babonaposzt keretében, hátha nem felejtettek el még, mert más esélyem nincs túl sok. 16:00kor kérnék egy Corpsegrinder Fisher-i "HAJRÁ LÓGÓS (ÉS DIPLOMÁS) POLITOLÓGUSOK!" üvöltést, ha lehet gyomorból.

Ja, és egy mókás videó a Mueller-féléknek:

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr193521363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása