Ákoos 2007.08.08. 13:12

Na ezt is megértük

...Én is írásra adtam a fejem, nem gonoltam volna hogy lessz ilyen de lett. Rászántam magyam hosszas kérlelés után, hogy megosszam veletek gondolataimat. Arra gondoltam legutóbbi fesztivál élményeimet osztom meg veletek, mely bővelkedett minden jóban és a tartozékokban. A szokásos fesztivál amire kedves öcsémmel szoktam ellátogatni a Félsziget fesztivál www.felsziget.ro ami egy vonallal keletebre találhtó kis hazántól Marosvásárhely városában. A fesz hangulata igazán megnyerő van minden mi szem szájnak inger még inport csajok is akik a szomszédos srtand látogatóiból tevődnek ki ahová a büszke szigetlátogató is betekinthet. Ez jo hatásal van a fiu lány arányra már a fiuknak jó:D. A feszt másik aranyos momentuma a hihetetlen vátozatossága amilyen kicsi olyan sokszinű, a már alaphelyzetből kétnyelvű városba a világ minden részéről érkeznek delikvensek, köszönhetően a néhány világhírű fellépőnek( egyik se magyar ha azt hittétek volna).
Az idéni fesz igen csak különösnek bizonyult, a szokásos egy két ismerős rokon aki velünk szokott tartani az eseményre idén több mint 20 emberéhez kellt igazodni és velük inni, ami közel sem bizonyult könnyű feladatnak. Na elég az hozzá, hogy sikerült néha retaldártra inni magunkat hogy még a címet sem sikerült kinyögni a taxiban, de valahogy tuléltük. A következő napokat nem kell bemutatni senkinek ugy hiszem, mi üldögéltünk a megszokott kult kávézónak a sárában várva szeb jövőt míg meg nem jöttek a haverok, ami általában hamarabb bekövetkezett mint vártuk a résztveők nagy számára tekintettel. persze adtunk a kulturának is, a déleéöti szinház és mozi előadások kölönösen jó hatással voltak rám is és a barátok ra is, már amelyik eljött és nem aludt a fűben a medence partján:D. A koncertek nem különböznek más fesziválokétól arról nem sok különlegeset tudok mondani talán a magyarzászlók nagyobb aránya az eggyetlen kivétel ami ugye előfordul főleg ha valamilyen ős magyar zenformáció van szinpadon(LGT) na de hagyuk ezt.
a feszt végeztével a pajtások haza szálingóztak de nekünk csak most kezdődött az igazi party ami a nagymamám lakásának kiüesítésében öltött tetett. a lakás össze tartozékát ami egy jó hétig is eltarthatott volna sikerült három nap alatt kipakolni részben a szükre szabott határidőnek köszönhetően. szoval kellően lefáradva még haza is vezzetem kisebb kihagyásokkal , de ez már egy másik történet...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr45135166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása