MuellR 2007.08.08. 10:14

Vát tú dú???

Az 50es évek JÚESZÉJ-ében még az ártatlan méhecskében is kémet látott a jólinformált, magas IQ-járól méltán híres társadalom. Eme videó bemutatja, hogy kell elbánni a gonosz által létrehozott istentelen teremtményekkel, hogy az a nemzetnek is jó legyen!
Tessék alaposan figyelni, mert mivan, ha egy BParádés tűje, egy rocker verejtéke, vagy egy kopasz bakancsa által fertőzött, esetleg szimplán megharapott zombeeval találkozunk. A mai világban bármi megeshet!!!!! Waccs, end lörn! Aki az előző bejegyzésben a Panzerlied-et várta az megtekintheti itten!
https://youtube.com/watch?v=jEIm3pe5wbA

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr72135003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.08.08. 13:43:43

Könyörgök,mondd hogy ez nem ríli:D Ilyen állat már pedig nincs is.
Tényleg,vajon ezt is a sajtos pufi támogatta?:P

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2007.08.09. 01:20:47

Of korsz hogy nem ríl:D De valahol vannak valódi szexuális oktatófilmek, mik hasonlóan kedvesek. Pl. French kiss kartonpapírszájjal:D:D Egyszer majd megosztom. jah és persze! America, fuck yeah!
süti beállítások módosítása