Azt mondják, okos ember mások faszságából hibájából tanul, így most egy tanulságos történet következik. Okulásul az utánam következő nemzedéknek.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy férfi. Mesénk szempontjából semmiképpen sem elhanyagolható ezen tényező. Ezen férfi és barátai kitalálták, hogy hallgatva a férfire, aznap este megkóstolják ő egyik nagy kedvencét, a Monyó-koktélt. A koktél összetevői szintén fontosak a történetvezetés szempontjából, így okulásul ( másrészt jótanácsként, hogy mit fogyasszatok) leírom: egy rész vodka, három rész málnaszörp valamint tabasco-szósz. Férfi és barátai sehol nem találtak tabasco-szóst, helyette valami csípős szószt vettek, az is jó volt bele.

És itt, ezen a ponton történt a katasztrófa. Azok, akiknek volt már tripperük, vagy férfihoz hasonló szerencsétlenség esett meg velük ( nem mintha a tripper isteni adomány volna, mint a gondolatolvasás), érteni fogják férfi szenvedéseit. És szolidaritsból vesznek egy üveg csípős szószt, amit földhöz vágnak, és a dolgos gyári munkásokat szidalmazzák válogatott sértésekkel, akinek is keze munkáját dicséri az ő léte.

Hogy minimálisan borzoljam az idegeket a végkifejlettel kapcsolatban, be kell szúrnom ide egy Torrente idézetet, ami mint nemsokára kiderül, végülis előidézte az eseményt, akárcsak egy C-kategóriás katasztrófa filmben lennénk. Szóval, nevezett úriember szerint két féle ember van. Az egyik hugyintás előtt, a másik hugyintás után most kezet.

Nos, én tartozok egy vallomással a széles nagyközönség felé, ugyanis a második kategóriába vagyok besorolható. Most, hogy minden mozaikdarab megvan, állítsuk össze egy darabb őket. Röviden a tényezők: csípős szósz, férfi, vizeletürítési kényszer, hugyintást követő kézmosás.

Belegondolni is fáj, így nem írom le ennél részletesebben a végkifejletet. Csupán a tanulságot: ha nem akarjátok megtapasztalni, mit érezhet egy tripperes, mindig mossatok kezet pisilés előtt, ha valami csípős dolog volt a kezetek ügyében

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr31189301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.10.07. 21:26:52

Szerintem minden férfiember útélte már azt az érzést, amiről a krónikás (Peat) megemlékezik.

Jómagam a macskapöcse elnevezéssel illetett apró paprika vonatkozásában kerültem abba a helyzetbe, hogy bár meg se születtem volna, vagy ha igen, akkor inkább pénisz nélkül. Mert ami nincs, az nem tud fájni.

(Most persze az úgynevezett fantom-fájdalmakról nem beszélünk, vagyis arról a jelenségről, miszerint a szépírók szerint az amputált végtagok is tudnak ám viszketni és fájni, mint állat).

Szóval: erőspaprikás (az ibérek szerint jalapenos) gasztronómiai élvezeteket követően szigorúan ellenjavallt vizelni, hacsak nem kesztyűben teszed.

Amúgy meg pisilés előtt csak a bölcsészek meg a hipochonderek mosnak kezet - nem tudom, melyik kategória a cikibb.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.07. 21:52:41

Hmm,hmm, megfogtál ezzel a kérdéssel, mint a "miért van minden hányásban répa" ábrázolása a tér-elmélet modellben.

Egyébként ismerek hipochonder bölcsészt. Katttttttasztrófa

ErrorFlynn 2007.10.08. 12:28:44

höhöhö
höhöhöhö
málnaszörp meg csípős szósz?! megérdemeltétek.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.08. 13:06:24

Hát Error, ez igazán gonosz volt. Semmi szolidaritás... És ha a te nunidról lenne szó? *elgondolkodó tekintet*

ErrorFlynn 2007.10.08. 13:07:29

én meg a szolidaritás? ne viccelődjünk.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.08. 13:13:48

Pedig esküszöm, nem annak szántam. Csak elfeledtem, hogy veled beszélek:P Donnerwetter!!! De akkor is azt mondom, hogy gondold arra, miként vélekednél a dolgokról személyes érintettség okán.

ErrorFlynn 2007.10.08. 13:29:41

képzeld, nekem nem kell fognom ahhoz, hogy pisilhessek :-))
a szemembe piszkáltam már paprikás kézzel, de jellemfejlesztő gyakorlatnak fogtam fel, és alig sikítoztam.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.08. 14:45:46

Most egy világ omlott össze bennem. Miért, a lányok hogyan pisilnek?

Na jó, de elképzelhető olyan módja, hogy megtapasztalt az érzést. Pl a férfiú, akivel szexuális interkacióba keveredsz, korábban valami erőset evett, és a nyelve még viseli a nyomait.

ErrorFlynn 2007.10.08. 15:43:38

akkor azt fogom hinni róla, sunyiban cosmopolitant olvas, és mindent be is vesz...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.08. 16:22:43

Hmm,előző posztban a Newsweeket említed, hogy nem jár. Én nekem a cosmo nem jár, így meg kell kérdezzem, hogy volt egy olyan tanács, mely szerint a tabascos nyelvel kinyalni valakit sokkal nagyobb élvezetet okoz?:D Vagy hogy érted ezt?:)

ErrorFlynn 2007.10.08. 16:44:31

a Kozmopé szerint, tudod, ha bármelyik fél bármiféle savanyút-jegeset-forrót-csípőset-pezsegőt vesz a szájába, akkor lesz csak igazán ütős partner.
lehet, hogy a Kozmopét kizárólag szüzek írják, akik még csípősszószt sem ettek soha a csirkemellük meg a salátájuk mellé, nem tom.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.08. 16:48:21

Hát nem tudom, nem mondom, hogy felajánlom magam ezen témában empirikus kutatások lefolytatása érdekében. Vagyis, attól függ, minden a matamatikán múlik, mennyi az annyi
süti beállítások módosítása