Munka közben érdekes agymenésre leltem a világháló dzsungelében. Az elmúlt és a mostani évtizedben pár igen jó fantáziával megáldott illető igyekezett feldolgozni Da Vinci Utolsó vacsora elnevezésű remekművét. Némelyik nagyon jó, némelyik kevésbé, de most, csak itt, csak nektek íme egy teljesség igénye nélküli bemutató! Van néhány, ami Peat szívét igen csak meg fogja dobogtatni;) Nos akkor kezdjünk is hozzá!

http://culturepopped.blogspot.com/2007/04/suddenly-last-supper.html


Köszönöm szépen a figyelmet, ennyi volt mára a dizájncenter;)


U.I.: Eredetileg képek voltak betéve nem linkek, csak vmelyiket a f/s/om méretezze. Kevés volt rá a műszak, meg vmelyik nem látványos kicsiben és már eléggé fortyog az agyam ettől az egész mizériától. Úgyhogy sorry. Tessék kattintgatni. Amúgy a MuellR mappában megtalálhatóak. Ha valaki érez hozzá lelki erőt, hogy átszerkessze, az ne tartsa vissza magát!

U.I.2: Nos megint kiderül hogy béna pöcs vok, szal valaki hiperhivatkozásként aktiválná nekem ezeket a szarokat? Illetve a "További részletekért kattints" is jól jönne! Köszi!

U.I.3: Na most lett elég és mentem el inni!

U.I.4: Köszönöm csurtusnak a segítséget! Igen, muszáj volt tördelnem az linkek, mert azok is oly hosszúak mint az képek és ezért nem működtek, mer a kopipészt csak az 1. sort szereti. Végül ma reggel 14:30kor megvilágosodtam és 1 linkkel pótoltam. Itt az összes, szeressétek! Mindenkinek köszönök mindent! Láv jú bojz 'n' görlz!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr92400397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.03.28. 20:51:36

MuellR,

a "tovább"-ot betettem ugyan, a linkjeidet is megpróbáltam fazonírozni, de sehogyse' működnek. Mág úgy sem, hogy kikópipésztezem oszt bemásolom egy új böngésző címsorába.

Valamit elb@sztál, ha nem veszed zokon.

Úgyhogy én is megyek inkább inni.

Mentula 2008.03.28. 23:35:40

Sebaj, én is így szoktam pl. videót beszúrni :) De önképzés végett bepróbálkoztam ezzel is, de mielőtt az egész blogot kitöröltrm volna, abbahagytam... A méret a mekisnél még jó lenne, a többi a nem fér ki :))

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.03.29. 10:30:43

No, én meg hazajöttem az ivásból, és most látom a káoszt:D

Gyerekek, olyat láttam tegnap, hogy arról józaodás után ínom kell... Az ember gyermeke című film, zseniális no...

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.03.29. 13:25:53

Peat,

a hirtelen, hebehurgyán és kapkodva végrehajtott kijózanodás irtó káros lehet az egészségre; csak óvatosan!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.03.29. 14:27:04

Csurtus, ezt bizony konstatáltam, megeredt az ujjam rendesen:D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.03.29. 14:41:53

Kösz srácok! További köszönő utóirat és működő link, mellékelve a postban :D Amúgy gecijó a 2 lityós kőbányai! és csak 500 pénz cirkára! Apám vidám pálinkára invitált ebéd előtt, de ő nem tudja, hogy este fél 4kor még vedeltem az éjszakain. Huncut szülők!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.03.29. 14:53:37

:D:D:D:D:D

Néztem múltkor én is tecsóban, épp viszkiért voltunk lent, és így hmmm, bulipalack:D
süti beállítások módosítása