Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.






Vigyázat! 18+ tartalom! Szólj anyukádnak, hogy pofozzon fel, ha fiatalabb vagy!!! (ha ezt megteszed, tényleg megérdemled)

 

Nyilván nem én vagyok az első ember, akiben megfogalmazódott, hogy a női (férfi, bár erről nem tudnék kielégítően nyilatkozni*) orgazmus hihetetlenül szép, és, ahogy a filmek származási helyén írják „sexy as hell”.

(nyomj a továbbra perverzkém, lesz még néhány)

A Beautiful Agony ennek az igazságnak a népszerűsítésére és hirdetésére jött létre. A lényeg, hogy a képernyőn csak és kizárólag a „színészek” arca látszik, az, hogy mit csinálnak, mi van rajtuk különben egyáltalán nem (azért lehet sejteni, hogy ki van partnerrel). Az eredmény egy olyan videó, amely tényleg nagyon szépre és rendkívül erotikusra sikeredett. Mielőtt valamelyik balpöcs, akinek a legjobb barátnőjének neve is csak .jpg-re végződött (pedig a .gif már tud mozogni is), beszólna, hogy „szerintem tuti, hogy színleli” megjegyezném, hogy az oldal teljesen önkéntes alapon működik, ahová bárki beküldheti a magáról készített videót, és egy tagságon kívül az égvilágon semmilyen fizetséget nem kap érte, így senkinek nem áll érdekében fake videókkal bombázni a szerkesztőséget. Megengedem, hogy előfordulhat, hogy ezt mégis megteszi valaki (nincs ellene védelem tudtommal), de az legfeljebb ő korlátoltságának a bizonyítéka**. Az eredeti oldalon férfiakról is van videó, azt nem találtam megosztottban (hozzáteszem, nem is kerestem), elnézést a hölgyolvasóktól.

Ráadásnak, sajnos már csak fizetős tartalomként, hozzáférhetünk az „Overkill” videókhoz, ahol a delikvensek beszélnek a tapasztalataikról és hasonlókról. Én ilyet még nem láttam, mindenesetre érdekes lehet.

Szerintem a dolog egyáltalán nem számít pornónak, inkább erotikusnak vagy a kulturált tálalás és mögöttes tartalom miatt akár erotikus művészetnek nevezném. Jó kérdés, hogy  ilyenként 18+ videónak számít-e de szerintem nem, ennyit bármelyik kellemesebb James Bond vagy Highlander filmben látni, sőt akár még többet is. Szerintem elég frankó, vesse rám az az első emailvírust, aki egyszer sem használta a netet szex videó nézésre (és férfi). Na ennyit a leírásáról, jöjjön még néhány film, ha már eddig elolvastad.

 

Banyapeat kollegénak itt egy vágottszemű is:)  

*Maximum csak First Person Shooter (hehe) módban

**Amúgy sem értem a színlelés mögötti okokat. Mármint kinek jó? A csajnak nem, az biztos. A csókának? Persze, marha jó, hogy a nő az első veszekedéskor az arcába vágja, hogy „és nem tudsz kielégíteni”. Szóval akkor? Ha tudja valaki, mindenképp magyarázza el. Nem is szólva arról, hogy a színlelés szexista, mert csak a nők tudják, mindenféle sűrített tejes segédeszközök nélkül végrehajtani. Mondjuk azok a nőstények, akik képtelenek annyit mondani, hogy „egy kicsit balra” vagy ilyesmi, hanem inkább úgy tesznek mintha, megérdemlik, hogy egy életen át ne keféljenek egy jót.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr22533032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.06.22. 15:34:23

Igazán kedves tőled a második videó:D:D:D Nem is jutok szóhoz:D Bár valahogy mindig úgy képzeltem, hogy ketten vannak, iskolás köpenyben.... :D

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.06.22. 20:12:31

Sajna olyat nem találtam, de képzeld oda valahogy
süti beállítások módosítása