Az elmúlt 1 hét tömény szenvedéssel telt. Elfogyott a keresztrejtvény a slozin, esett az eső, de amikor nem, akkor a 76%-os páratartalom átáztatott mindent jegyzettől könyvig. Ráadásul lehetetlenség volt megmaradni a lakás akármelyik pontján. Ezt tetőzte a szobámból kifelé terjengő vizsgaidőszag, amiért nem egyszer megróttak drága szüleim. Kénytelen-kellettlen kirohangáltam az erkélyre frissülni, bár ott sem sikerült kikerülni az ótvarul döglesztő időt. Egyik ilyen alkalommal mikor a nap elől bújkáltam nagy kempingszékemben olvadozva, miközben jó diákhoz méltóan mindenféle haszontalan szart olvastam, a következő párbeszéd ütötte meg a fülem:

-Mit csinálnak anyádék?
-Áááh. Tespednek a scanlon és nozick a Barátok közt.
-Úh. Az nagyon tré.
-Most schmitt lehet tenni? Eddig a voegelin csámcsogtak. Meghülyültek teljesen.
-Gyere át hozzánk. Elfekszünk a berlin, és tekerünk egy cigit. Most kaptam egy zacskó príma anyagot. Aszondják raz, mint a 330! A díler azt flesselte tőle, hogy fodrásznál van és egyszercsak mindenhonnan hayek nőnek ki.
-Végülis. Miért ne? Aztán mutatok egy besírós videót youtube-on. Új sorozat pilot-ja. The Simmons. Kész voltam tőle erősen.
-Jól van. Én is mutatok majd fasza képeket az új Rawls Rollce-ról. Apám, csodaszép lett ez a modell!
-Van nálatok valami nasi? Kell utána. Piszok éhesek leszünk.
-Akad valami rágcsa a Wolff-tól.
-Az az a sütős farkas?
-Az! De húzd gyorsan a sandelod, mert az orrunk előtt fog elmenni a strauss, és ácsoroghatunk fél órát a dworkin!
-Oké. De útközben kéne venni még egy doboz arendt, mert kifogytam teljesen.
-Megoldjuk. Na tipli.

Ezek sem normálisak gondoltam, majd rágyújtottam egy szálra, és elméláztam a szabadságon. Azon a szabadságon, amit holnap délutántól teljes mértékben és korlátozhatatlanul élvezni fogok. De addig is 10órától szóljon a félév utolsó HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK csatakiáltása Anatole-ért és Érettem, amikor is politikai filozófiából megkísérelünk átmenni! Aztán Vége! VÉGE!!!

És most örömtánc: 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr411219142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mjöl 2009.07.01. 17:28:29

Nagyon komoly!! xD csak ilyen lábjegyzet gyanánt láttam amint Sólyom László Korpiklaani-t hallgatta az "Ilyenek a finnek" c. tárlaton a Néprajzi Múzeumban múlt hét szombaton
süti beállítások módosítása