MuellR 2010.01.01. 00:00

BUÉK2009/2010

Tádejusz mielőtt elsietett iddogálni, esztendőt siratni, újat köszönteni, ideszólt, hogy "Blogra valami fasza Hofit". A "faszát" felesleges volt hozzátenni (lásd még: bacon szalonna, istenkirály Motörhead). Hofi az Hofi, és evidens, hogy rossz nem lehet. Sajnos az ország No.1. humoristája már 7 éve nincs köztünk, de úgy gondoljuk, a szilveszter nem szilveszter nélküle! Amúgy is a TV-ben annyi szánalmas, ábszolúte nem humoros szararc van (pl. ősellenségem a DEFEKT DUÓ), hogy az embernek a bele kifordul. Éppezért, mi minőségi magyar humorral szeretnénk kedveskedni a kedves olvasoknak az év utolsó napján, emígyen kívánva boldog, sikeres újesztendőt!

 

És ha már szilveszter:

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr421635121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2010.01.01. 14:12:25

BÚÚÚÚÚÚÚÚJÉÉÉÉÉK :D Hú, hát félelmetesen faszára ittam magam :D

Defekt Duóval és társaival(rengeteg van) osztom nézeted. Valamit kezdeni kell velük, mert a nemzetközi jog tiltja a kínzást, és nagyon csúnyán megbasz az ensz büntetésből. Valahogy meg kell védeni a tekintélyüket, hogy elpicsáznak minket, ha már senki mást nem sikerül, hiába kövekkel-botokkal mennek ellenük. Olyan lenne ez, mint a foci.

És most abbahagyom, mert még mindig össze vissza beszélek :D

The Question (törölt) 2010.01.04. 11:23:29

Nagyon szépen köszönöm ezt a Hofi-összeállítást.
Hiába fújom kívülről, mindig jókat szórakozom.
Mégegyszer köszi.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.01.05. 01:59:06

@The Question: Örülök, hogy tetszett! Sajnos az "Építem a csatornámat" c. örök kedvencet nem leltem, de Hofi még a teljesség igénye nélkül is üt, és szórakoztat!:)
süti beállítások módosítása