Komolyan mondom, ha nem látom-hallom saját szerveimmel nem hiszem el, hogy ilyen van! És pedig de! Derék északi nyelvrokonaink (fogadjuk csak el, nincs kedvem megrajzolni a kaukázus közepén a magyar-japán határt) igen jártasak a rokk és metálzene mindenféle berkeiben, sőt még külön stílusjegyekkel is ellátták eme irányzatokat, ami miatt a skandináv zenekarok munkásságát szimplán "északi metál" gyűjtőnéven emlegetjük. Ráadásul, ezt a műfajt már annyira magukénak érzik, mint a tótok Felvidéket, és szeretnék, ha gyermekeik is megtudnák idejekorán, hogy mi is a frankó.

Talán 1 kezemen meg tudnám számolni, ki nem rajong gyerkőcként a dinoszauruszokért? Én is imádtam őket, a Jurassic Park már csak hab volt a tortán. Kedves finn barátaink is pontosan tisztában voltak ezzel, amikor életre hívták a Heavisaurus nevű formációt. Miről is van szó? Néhány elvetemült fazon dínónak öltözve laza heavy metált játszik, könnyen megjegyezhető, gyermekded szövegekkel. Az ötlet zseniális, szerintem hatékony is lesz, mindenesetre kenterbe vágja a mi Hupikék törpikék kazettáinkat. Nos hát akkor emígyen következzen egy bulizósabb, és egy líraibb nóta.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr941983044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Wife · http://asokapajoystick.blog.hu/ 2010.06.10. 07:49:16

Nagyon őslények országa, nagyon nosztalgia, nagyon elő kell keresnem az acélbetkósom a fiók aljából... :D
süti beállítások módosítása