Mivel a szabadverseny és a totális piacgazdaság híve vagyok, szeretném megosztani veletek azt a levelet, amelyet ma éjjel kaptam miszter Patrick Chantól. Személyesen ugyan még nem volt szerencsém találkozni vele, de leveléből (amely nem nélkülözi sem  a drámai, sem a könnyed elemeket, ugyanakkor költői és modern) azt a következtetést vonom le, hogy miszter Chan jókedélyű, ugyanakkor kiegyensúlyozott és korszerű üzletember; biztosan jó cimborák leszünk.

Az ajánlatán (amelyen egyetlen betűt vagy írásjelet sem változtattam) még gondolkodom, ezért nézzétek el nekem, ha - kivételesen - most illusztrációkkal nem dobom fel a posztot; miszter Chan levele mellett úgyis eltörpülnének. Ha társulni szeretnétek, egy jelképes - mondjuk - egy millió forintot szíveskedjetek átutalni a számlámra. Ha ez megtörtént, onnan folytatjuk és megadom nektek miszter Chan közvetlen elérhetőségét.

És akkor a levél:

A figyelmüket!

Érthető, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmező vállalkozás javaslatát a közös érdekű megosztani veletek. Megvan a hivatkozást az én keresni valakit, aki megfelel az én javasolt üzleti kapcsolatot.

Én vagyok Mr. Patrick Chan KW ügyvezető igazgatója és gazdasági vezérigazgató-Hang Seng Bank Ltd. takarásban van egy üzleti javaslat az Ön számára. Én akarom, hogy segítségemre lesz a végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt. Mindent erre az ügylet jogszerűen rántás nélkül megtehető. Kérjük, törekednek arra, hogy betartsák legteljesebb diszkréció érintő valamennyi ügyben a kérdést.

Miután az alapokat már sikeresen át, a fiókba fogjuk részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten.

Én inkább nem éri meg az én privát e-mail címét alább (infopatrickchankw), és végül azt követően, hogy én átadják Önnek több információt erről a műveletet.

Kérjük, ha nem érdekli törölje az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok a karrierem elhelyezés és az élet, a családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi sem merte semmi szerzett.

A legkorábbi választ erre a levélre, majd értékelni.

Kind Regards,

Mr. Patrick Chan

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr931506057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.11.07. 13:19:27

Szerintem nem hihetetlenebb, mint a pannon puma.

Viszont, ha beszállsz, társulok én is.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.11.07. 13:35:47

A hong kong-i magyartanárok szakszervezete egy büdös petákot sem ér!

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.11.07. 14:27:26

Azért nagyon megnyugtató, hogy az ügylet jogszerűen rántás nélkül megtehető.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.11.07. 14:28:48

Apropó: valaki megpróbálhatná a szöveget robottal visszafordítani angolra, majd onnan ismét magyarra. Szerintem beszarnánk a röhögéstől.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.11.07. 14:55:44

angolr:

Your attention!

Understandably, perhaps a little uneasy, because you do not know, but there is a lucrative business proposal of mutual interest to share with you. I got the link on the search for someone who meets my proposed business relationship.

I am Mr. Patrick KW Chan Executive Director and Chief Financial Officer of Hang Seng Bank Ltd., is obscured in a business proposal for you. I want you to assist me in executing a business project in Hong Kong in your country. This includes the transfer of a large sum of money. All this can be done without a hitch in the transaction legally. Please endeavor to observe utmost discretion in all matters concerning this issue.

Once the funds have already been successfully transferred into your account, we will share the money must be approved by both.

I'd rather not worth it in my private e-mail address below (infopatrickchankw) and finally, after it was handed over to you for more information about the operation.

Please, do not care if you delete the e-mail, and do not hunt me because I am putting my career and life, my family is at stake in this venture. Although nothing ventured nothing gained.

The earliest response to this letter will be evaluated.

Kind Regards,

Mr. Patrick Chan

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.11.07. 14:58:11

Ezt ha visszafordítom magyarra, értelemszerűen a fenti szöveg:)

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.11.07. 16:02:18

@Thaddeus Griffin:

Aszittem olyan lejterjakabos-karinthys izé lesz belőle...
süti beállítások módosítása