Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.






Már csipkésre rágták a fülem, hogy írjam meg ezt a posztot. Nos, megírtam. Remélem hasznára válik férfi olvasóinknak...:)Legutóbbi írásomban a nők élvezetéhez szükséges eszközöket rendeztem top 5-be. Most ez következik, csak pasiknak. Néha nekik is legyen jó..

Az ötödik helyen, a péniszpumpa áll, mivel nem sok fantáziát látok benne és nekem egy kicsit illúzióromboló. Aki látta a Tök alsó: Európai turnét, annak lehet már el is ment a kedve, mert abban az egyik szereplő felrobbantja vele teste becsét. De van belőle olyan, ami egy kicsit drágább, de legalább ajakformába tehetjük amink van. 

 

 

 

 

 

 

A negyedik helyen a maszturbátor "áll". A neve alapján valami brutálisra gondoltam, de nem az. Jellemzői, hogy 1 cm szűk a nyílás a "bemenetnél", így biztosan sok örömet okozhat a használójának, mélysége pedig 19 cm. Ha faszi lennék, lehet kipróbálnám...

 

 

 

 

 

Bronzérmes (nálam) az orális kényeztetést imitáló kéjforrás, amit még illatosított változatban is lehet kapni. Egyszer egy eszkortlány panaszkodott, hogy a legtöbb ügyfele még mindig az orális szexet kéri, mint extra szolgáltatást, mert ezt a párjuk otthon nem teszi meg nekik..Ejnye lányok!

 

 

 

 

 

A második helyezett azért tetszik ennyire, mert unisex. Nem az együttesre gondolok, hanem arra, hogy akár páran párban is használhatjuk:) Nem annyira intenzív élvezet, mint a pumpa, de akármelyik erogénzóna kényeztetésére alkalmas. Ez a vibrációs nyelv, puha ajkakkal.

 

 

 

 

 

A legutolsó írásomban a "vibrátorok mercédesze" volt az első helyen. A legelőkelőbb helyen most is egy hiper-szuper tulzás csoda áll. Nos, Uraim, ha akarják és eléggé tele van a zsebük, haza vihetik Jenna Jamesont. Felfújható, formás arca és karja, vibrációs ajka, és élethű, kivehető (hordozható) puncija van. A mindennapok rohanásában, ha estére már elfáradtál és nincs kedved hancúrozni Jennával, vidd magaddal a vagináját és intézd el napközben.:)

 

 

 

 

 

 

Itt még nem ér véget a felsorolás, mert vannak különdíjasaink is.
Az első különdíjas azért nyerte el a tetszésemet, mert praktikus és hordozható, kis helyen is elfér. Kifejezetten utazáshoz fejlesztették ki, csak meleg vízzel kell megtölteni és már élvezhető is. Hátránya, hogy csak egyszer használatos viszont nem drága.

 

 

.

 

 

Az utolsó pedig azért lett különdíjas, mert egy felmérés szerint a házikészítésű segédeszközök között ez a legnépszerűbb. Ez pedig nem más, mint a dinnye. Sokan most biztos arra kiváncsiak, hogy hogyan lehet egy dinnyétől elélvezni...
Első lépésként megvásároljuk a legszimpatikusabb gyümölcsöt a sarki zöldségesnél. Aztán otthon a dinnyére csinálni kell egy léket amibe kényelmesen elfér a szerszám, de nehogy túl nagyra csináljuk. Aztán betesszük a mikróba, hogy kellemes meleg legyen, és az első lyukkal szemben csinálunk egy sokkal kisebb rést. Ezután a nagy lyukba belehelyezzük amink van és a ritmusnak megfelelően fogjuk be a kis rést a dinnye túloldalán. Akinek van kedve meg gusztusa meg is eheti az "aktus" után. Egészségetekre!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr26341897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rézmajom 2008.02.17. 22:02:43

a dinnye viszi a pálmát... mármint az hangzik a legviccesebbnek...XD

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.02.17. 22:34:03

Hümmm, hát, ha kedvet kaptál hozzá;)

Egyébként tényleg elég oltás lenne, ha télen dinnyét ennél, és szexshopban tudnád megvenni :D
süti beállítások módosítása