Amikor először láttam a Narancs,Tetves és Dugót,nem tetszett.Jó pár évvel korábban egy szilveszteri buliban voltam,állapotom egy becsületes,az új évet ünneplő magyar állampolgáréhoz volt hasonló.Kellemetes zenék szóltak,amikre roptuk is a táncot a magunk módján,mikor is éjfél után a házigazda elkövette a merényletet: betette a fent nevezett alkotást a gépre.Majd innen tovább süllyedt a színvonal.Úgy határoztunk,tovább állunk,és cimboránál csinálunk egy házibulit.Azóta akárhányszor hallottam Narancsékról,lehurrogtam.Úgy megutáltam,mint a tojáslevest és a gombát.
Aztán vagy fél éve,sárkányeregetés közben megnéztük ismét,és minden megváltozott.Ennek apropójából álljék itt e kép:

1 komment

Címkék: kép omlás

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr47126480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkas 2007.07.31. 17:38:34

Eggyütt érzek veled, nekem se tetszett. Pedig csak fültanuja voltam, lélekben már énis máshol jártam, de az ilyen dolgokat kéne kerülni egy buli csúcspontján, én még most is hurrogok... " karalábé"... " lsd-re speed...."
Jó ötlet volt az h átköltöztessük a szilveszteri aftert ha még maradtam volna fél órát tuti megbolondulok, uupsz már az vagyok.
süti beállítások módosítása