Tegnap,a második söre után Vica megdöbbentő kijelentést tett,mely szerint hasonlítok Jáksó Lászlóra.Ez bizarabb kritika észrevétel volt számomra,mint egy Semjén Zsolt-Kiszel Tünde frigy,ezért is döntöttem úgy,egy játékot hirdetek.A régi képösszehasonlítós témák mintájára(találd meg az x különbséget a két kép közt),találd meg a hasonlóságokat a két kép közt.Nagyobb talány ez kérem szépen,mint az egyiptomi piramisok felépítésének módja vagy hogy miért hevernak az utak szélén fél pár cipők,ahol bíz sár sincs. A nyereményeink a következők:
-I. díj: 1,azaz egy darab,telitalálatos ötös lottó segédszelvény(a nyertes választja ki a hetet,hogy mikori legyen)
-II. díj: 1,azaz egy darab, "tartozok neked"-cédula,amiből ha összegyűjt 148,azaz egyszáznegyvennyolc darabot,akkor beválthatja 1,azaz egy darab, "jövök neked eggyel"-cédulára,amiből ha összegyűjt...
-III. díj: Az sajnos nincs,elsöröztük a keretet

Természetesen az olyan találatok,hogy mindkét versenyzőnek van bőr a nyakán,avagy van orruk,szemük stb.,nem játszanak. Ha tényleg olyan nagy a hasonlóság,akkor a biztonság kedvéért jelzem,én vagyok  az első képen.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr74127017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viccas 2007.07.29. 12:06:19

NO én biztos tudok hasonlóságot :) de "Nem mondom el.....Senkinek......"

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.07.30. 00:23:51

Nos,így esélytelen vagy a győzelemre,kedves Éva:D:D:D
süti beállítások módosítása