Thaddeus Griffin 2007.08.03. 17:55

Achtung

Szeptember 7-16 közt ismét FHM pókerverseny.Aki szereti a pókert,szeretné magát kipróbálni élőben,az jelentkezzen,de izibe,mert hamar betelik az a 3000fő.
Addig is,amolyan kedvcsinálónak:

Korda papa a póker Beatlese,a sportközvetítés Úttörők Szövetsége,nélküle olyan lenne a pókerközvetítés,mint Torgyán nélkül az Országház,azt meg ugye tudjuk,milyen.Apropó,ha szerintetek is egyhangú a parlamenti közvetítés,akkor csatlakozzatok a "Korda Györgyöt az Országházi közvetítésbe"-mozgalomhoz,amelynek már így is több milliárd támogatója van,ne maradj le Te sem,mert akkor nagyon boldogtalan leszel(ugyanitt Chimpokomon eladó!!!) !!! Most komolyan,ki tudná ilyen átéléssel mondani,hogy "Atya ég,a Fideszes-képviselők bentmaradnak az ülésteremben,amikor Gyurcsány Ferenc beszél!!Ilyet még nem láttam a közvetítés alatt!!!",mint Gyuri bácsi egy Royal Flusht:

Nem,nem kell válaszolni,ez csak egy költői kérdés.Aki csatlakozni akar a mozgalomhoz,vegyen fel egy Korda Gyögyöt ábrázoló polót,és jöjjön a Szabadság-térre,az MTV Székháza elé.Ha nem teljesítik a követeléseinket,minden órában kivégzünk egy táncdal-énekest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr4131628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása