Egy blog olyan,mint egy gyermek.Szeretni kell,gondozni,törődni vele.Amikor megszületik,akkor csupasz,mint ahogy a szolgáltató teremtette,de egy gondos blogger,igyekszik mindent megtenni,h az ő szeme fénye a lehető legszebb legyen. Ilyenkor felkér másokat,hogy legyenek a keresztszülei és ők is viseljék gondját a kicsikének,mert hát olyan törékeny ő.A sziciliaiak úgy tartják,az élet olyan nehéz,hogy a rendes apa mellé kell még egy keresztapa,hogy gondját viselhesse és megóvhassa a rá leselkedő veszélyektől. Jelen esetben a keresztanyáról beszélhetünk,aki a keresztelőre új ruhát varrt neki.
Bezzeg,amikor engem tartottak a keresztvíz alá,a pap megkérdezte,hogy most akkor kereszteljen vagy feláldozzon:

Mivel a keresztanyja,Szilvi nagy Jack Bauer-fan,remélem tetszeni fog néki ez a kis videó:
Köszönöm Néked a rengeteg segítséget:)

Remélem mindenkinek tetszik az új design,amiben az alcímben szereplő POP-PINA-PÁLINKA tökéletesen kifejeződik a maga módján

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr40132814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylgiles 2007.08.05. 20:35:16

naná, hogy tetszik! köszi :)
süti beállítások módosítása