Dey 2007.09.15. 14:34

Fuck anal :)

Üdv elmebeteg társaim, újra itt rontom a levegőt :P

Mint tudjuk (már aki van oly művelt, mint én), nem csak egy átvedelt éjszaka, de a fejet ért ütés során is jópár agysejtünk pusztul meg. (igÉN) Ezt  valami  hyperjó ismeretterjesztő filmben láttam a TV-ben. Valamint innen tudom azt is, hogy olyan nincsen is ám a valóságban, mint a filmekben, hogy leütik hősünket, befárad, lefexik, és 5 perc múlva kissé megdörzsöli a tarkóját aztán megy tovább hentelni az ellent. Állítólag k*baszottul tud fájni utána az ember feje, meg minden.
Azt nem tudom, hogy mindez igaz-e, mert hálistennek eddig még nem ütöttek le, viszont egy ilyen szombat reggeli (14:30) Qrvafejfájós, marhanyűgös állapotban kissé szíven (fejen?) ütött az alábbi vide(j)ó...

HA valaki ismeri attól előre is elnézést :) (bár kit érdekel? b*ssza meg mindenki. Másnapos vagyok :P)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr100166169

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vmware training london 2019.04.14. 14:08:41

celexa and tylenol cold - Phenylephrine and ritalin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása