Szívem egyik nagy fájdalma, többek közt, hogy Kuba már nem a régi. Két ország van ezen a Planétán, ahová mindenképpen el akarok menni, az egyik Kuba, a másik Szicilia. Tudom, hogy Szicilia nevű ország nincs, de én együttérzek velük, és én sem tartom Olaszország részének azt a szigetet.

Most, hogy Castro nem a régi, halála után valószínűleg ismét jönnek a jenkik, akik a sok pénzzel, befektetéssel megváltoztatják a sziget igazi valóját, a régi autókat és mindent, ami Kubát Kubává teszi. Félek, hogy örökre elveszti azt, ami oly vonzóvá teszi. Másik nagy fájdalmam, hogy egyre kevesebben élnek Kuba nagy terroristái közül ( Bushnak a, azt), és már a büdös életben nem hallgathatom meg élőben a teljes Buena Vista Social Clubot. Még koncerteznek, de Ibrahim Ferrer  és Ruben Gonzales nélkül nem a régi. Akárhányszor azt mondja Oláh Ombre, hogy mennyire jó volt a koncert a Szigeten, szívlapáttal orrnyergen sznám legszívesebben, oly fájó pontot érint. Mennyi élet szeretet van ezekben az öregekben, vidámság, pajkosság, még egy olyan nehéz élet után is, amiben nekik volt részük. Megdöbbentő. Mi pedig sírunk Kádár miatt....

Ha már élőben nem is, de legalább így hallgathatjuk a BVSC-t. Nem összekeverendő a magyar sportklubbal. Ha valakinek van használható felirat a róluk készült filmhez, kérem küldje el nekem. Thanks all the Fish

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr57174275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paxmaffioza 2007.09.23. 18:58:45

Holla!
na végre.Sicilia,hmmmm.Nagy igazságot mondtál,nem tartoznak a csizmához,de ezt csak mi érthetjük:)
Morte Alla Francia Italia Anela (Halál a franciákra, hörgi Itália)
Ennyi testvérem:)
Buena azt hiszem megvan nekem valahol,majd utánanézek,mert valakinek kölcsön adtam.VHS-en itthon van,dvd-n meg valakinél.
Compay Segundo és Ibrahim Ferrer a koronázatlan király!
....chan chan...

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.23. 20:40:50

Nekem aviban van meg, de vagy egy percet késik a felirat.Kiábrándító. Viszont azt hiszem dvd-n levő feliratot át lehet varázsolni gépre is.

Hehehe, Sziciliával kapcsolatban igazad van:)

Figyu, milyen címen lehet reggelni a versenyre? Valamint mikor lesz? Ha gondolod, kiteszem posztnak, tax free:)

paxmaffioza 2007.09.23. 20:47:34

www.bugsypokerclub.mlap.hu Freeroll menüpont.
Már sokasodunk:)))ha többen jöttök,kell mindenkienek a neve,ha egy embre gyűjti össze.
Pontos időpontról mindnekit tájékoztatunk,kb 2-3 hét.Akkor jelzünk majd vissza mindnekinek,h melyik versenynap kell jönnie.nézd meg a képeket,ma cincáltuk le a szivarsarokba a bőrgarniturát:)))))))))))

paxmaffioza 2007.09.23. 20:49:38

Ezékiel 25,17
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága,a gonoszok zsarnoksága.Áldott legyen az,ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén,mert õ valóban testvérének õrizõje,és az elveszett gyermekek meglelõje.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentõ haraggal,és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek
,és majd megtudjátok,hogy az én nevem az Úr,amikor szörnyû bosszúm lesújt reátok!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
na ez honnan van?

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.23. 20:50:45

Rendben mindjárt szerkesztek egy posztot. Ismerősök közül sokan mondták, hogy jönnének, azért nem is reggeltem még, hogy összegyűjtöm őket, és akkor egyszerre elküldöm. Vagy 10en mondták, hogy érdekli őket:)

paxmaffioza 2007.09.23. 20:58:32

na az faja,aztán majd dumáljátok meg h egysterre szeretnétek e jönni,stb.
Köszi a reklámot!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.23. 21:01:57

Ugyan:) Ha már bevezettelek a pókerbe;) Olyan, mintha a póker keresztapád lennék:D És a sziciliaiaknak van egy idevágó mondása: az élet olyan nehéz,hogy egyszerre két apának kell vigyázni a gyermekre. Az egyik a vérszerinteni, a másik a keresztapa:)

paxmaffioza 2007.09.23. 21:07:05

FIGYELEM-FIGYELEM,MINDENKI!
Ez mind igaz,Peat vezetett be a póker világába.Bár még sohasem találkoztunk,sohasem játszottunk,de köszönöm El Padrino!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.23. 21:09:59

Csak aztán ha egy asztalhoz kerülünk, ne frusztráld magad;)
Egyszer valamelyik teremben Selindek-el kerültem egy asztalhoz. Mivel az ő pókersulijából tanultam komolyabban játszani, én eléggé odafigyeltem a játékomra, és ez kihatott rá, negatív irányba:)

paxmaffioza 2007.09.23. 21:19:24

Nos,ez nem fordulhat elő,mivel súlyos etikai problémákat vetne fel.Mivel tulaj vagyok,nem ülhetek asztalhoz itt.
Nézd,én Sam Farhától tanulok:),de valymi kevés esély van h egy asztalhoz kerüljek vele,hacsak nem ugrok ki a Harrah's casinóba Vegasba:)))))))))
Az meg még nem most lesz.
Amugy minden héten lesz egy pontszerző nap,ami egy éven keresztül fog menni.Aki a legtöbb pontot összegyűjti azt mi befizetjük egy 1000 eurós európai Ept-re,szállás stb biztosítással.

paxmaffioza 2007.09.23. 21:22:45

Az nem lehet,mert súlyos etikai problémákat vetne fel,ha tulajnént versenybe szállnék..
Én Sam Farhatól tanulok,de valymi kevés esély van h asztalhoz ülök vele,hacsak nem ugrok ki hozzá Vegasba a Harrah's-ba:)
Amugy lesz egy pontszerző versenynapunk minden héten,ami egy éven keresztül fog menni.A győztest befizetjük az európai 1000 eurós EPT-re,szállásbiztosítással,stb.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.23. 21:23:01

Na, az faszán hangzik.
Egy asztalt nem itt értettem:)
Lesd meg a posztot, és egészítsd ki, amivel gondolod:)
süti beállítások módosítása