A ma terítéken levő kocsma megítélése rendkívül színes, akár a homoszexuális zászló. Egyrészt, függ, hogy az ember éppen milyen állapotában írja/beszél róla, hogy mikor volt ott, milyen céllal megy oda, stb. Mindezt bonyolítja, hogy felsoroltak különböző kombinációja is előfordulhat. Ugyanis a Club Spatenről van szó, ami kocsmaként funkcionál, de hétvégén diszkóvá is avanzsál, és még honlapja is van neki. Bezony. Mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy sem. Mármint, a kocsma- diszkó dichotómia.

Régen, mielőtt ez a nagy változás történt volna, a Spaten volt az egyik legolcsóbb kocsma a városban. Aztán persze az árak az egekbe szöktek, hisz egy diszkóban mégsem lehet olcsó a pia, ami televan berúgni szándékozó fiatalokkal( nagyon is fiatalokkal).

Induljunk ki az alapvető tételből, az ember inni megy egy kocsmába. Ez esetben ideális hétvégén, amikor éjfélkor minden bezárt. Bár nem feltétlenül ócsó', viszont szomjat olthat mindenki ( korsó sör 300HUF, Fütyülős 500HUF, viszki 600HUF magasságában). Még mindig jobb, mint teszkóba/benzinkútra leküzdeni.


A hátrány a környezet, a zene. Ha társasággal kerül oda az ember, akkor szerencsére lehet szarni az egészbe. Persze vannak kivételes alkalmak, amikor a zene is jó. Ilyen minden hó utsó szombatján a retro, valamint az esetleges koncertek. Mystery Gang, Beatrice, Ladánybene 27, Deák Bill estébé. Shane 54et meg egyéb spigiboy kategóriát nem említek, menjen oda akinek két anyja van, de ízlése viszont nincs.

Azonban, ami nagyon sokat dob a helyen, az hétköznap. Ekkor bár éjfélig van nyitva, cserébe viszont a sör, bor, pezsgő és bacardi breezer kivételével minden egyéb alkohol féláron van, azaz féláron. Ami azt jelenti, hogy a szomjas állampolgár a megszorítások ellenére is nagyon jót tud inni. Feles Fütyülős 250ért? Náááááááááájsz.

Ha úgy közelítjük meg a helyet, hogy bíz bulizni akarunk, nos, hogyan mondjam magának hogy megércse'... Mint fentebb írtam, a hely megítélése tényleg azon múlik, milyen állapotban van a júzer. Tegnap Tokaj zárás után mi is átmentünk. Történetesen Fütyülős akció volt, s mindez két pohár pálinka egy áráért formájában artikulálódott. Öngól. Ráadásul baszott szar zene volt, a környezet ennek megfelelően tejfogúak tömkelege, és mindegyikről sugárzott minden brianéleteizmus alapvető origója: ti mind egynéniségek vagytok, igen, mi mind egyéniségek vagyunk.

Így pedig csakis egy dolgot tudok mondani, inni szigorúan a fent említett feltételekkel. A kapitalizmus pedig már csak ilyen, szóval senki ne csodálkozzon semmin.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr72188184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása