A most következő posztot minden olyan főzni szerető embernek ajánlom, aki bár lelkes, motivált, főleg kreatív az ételkészítés terén, de valahogy mégsem mozog oly könnyedén a konyhában, mint az "Anya"- archatípusa. Vagyis, a hozzám hasonlóknak. Na jó, ennyire azért mégsem vagyok balfasz. Legalábbis, nem ebben az értelemben.

A videón szereplő úriember valamikor a sötét 90es évek elején próbálja prezentálni az agglegények szenvedését. Pedig ha tudná, hogy pár év, és mennyire felmegy a tej, tojás ára... Azok pedig akik kedvet kaptak a főzéshez, de nem tudják, mit, hogyan merre, látogassanak el Csuri blogjára, és tanuljanak.

A videót Müller kollega blogjából loptam ( a trackback módjára még nem jöttem rá), remélem megbocsátja gyarló fejemnek, hisz tudja, min mentem ma keresztül;)

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr88193854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása