"Erről beszélt az egész Velő Tanya (Dining Room a Vidám Kiloccsantóhoz), ahol ötórai
verekedés van és itt találkosznak az alsó körök személyiségei, kik előljárnak a rossz példával.
" - írta Fülig Jimmy egyik híressé vált levelében. Valahogy ez ugrott be arról, hogy óramű pontosággával rendszerint behirdetik nálunk a Forradalmat.


Vonulás: október 23-án 17.30-kor gyülekezéssel kezdünk a Corvin közben
2007-10-23. 10:27:13

Indulás:18.00-kor tüntető menettel, mely az Alkotmány utcáig halad. Kérünk minden hazafit hozzanak nemzeti, és Árpád-házi zászlót. 

Várunk mindenkit az egész Kárpát-haza területéről, feliratos táblákkal, hogy mindenki lássa honnan érkeztek!

Rendszerváltó Fórum - Nemzeti Koordinációs Testület

(forrás: kurucz.info)

Elég volt! Nem csak Gyurcsány és bandája országrontásából, de a műellenzék és a "Kossuth tériek" pótcselekvéseiből is. Elég volt a sok beszédből, jöjjenek a tettek! Mástól ez a kormány nem mond le. Október 26-án - ami a 17 évvel azelőtti taxisblokádhoz hasonlóan pénteki napra esik - reggel 8 órától lezárjuk az Erzsébet hidat. Aki akar, velünk tart! Ne másra várj, cselekedj!
(forrás: kurucz.info)

FELHÍVÓ

Gyurcsány- fóbiások Baráti Köre elvárja a nagyérdeműt ezentúl minden nap ötórai koktélozásra. Helyszín hol itt- hol ott. Úri közönség társai fejét vizes ronggyal, autókat kézzel borogat. Fogadó- bizottság: 56-on (síron)túliak Társasága. Tisztelettel: A Motorizált Egység
(forrás: oszt' gyün ami gyün blog)



Nos, valahogy így állunk mi is. Tegnap ugye ismét megtörtént. Halk sörözgetések közben szereztem tudomást az eseményekről este. Reggel, amikor felkeltem, első kérdésem ez volt: a végrehajtó hatalom birtokosa még mindig a második Gyurcsány- kormány? Igen, vannak nekem is hivatalos perceim. Mikor megkaptam a választ rá ( ezen bejegyzés 2007.10.23.12.53-kor íródik, az esetleges változásokról még nincs tudomásom), megnyugodtam, nem volt nagy szabású a Forradalom. Nem állítottak senki a falhoz, a Szíriuszi Kibernetikai Társaság Marketing Osztálya is a helyén van.

A tegnapi este valami olyasmi lehetett, mint amikor az ellenséges seregek felvonulnak, mint egy erőfitoktatás céljából, mutogatják a seggüket egymásnak, és kékre festik egymás arcát. Az előbbit inkább a Felkelők, utóbbit leginkább a Sony Bravia által szponzorált karhatalom teszi. Kicsit játszadoznak egymással, kipróbálják az Ellent, majd jön az éles.

Azon kevesek közé tartozok, aki úgy gondolja, az igazi összecsapás nem ma, hanem pénteken lesz. Nem szeretek jóslatokba bocsátkozni, hogy mi fog ma történni vagy bármikor. Ha képes lennék rá, basznék minden ehhez hasonlóra, minden időmet a lovin tölteném.

Ahány média, annyi interpretáció, mondhatnánk. Így kísérletet teszek én magam is, hogy a nap eseményeit a saját értelmezésemben tudósítsam, innen, az eseményektől távolról. Voltak nagy elődök.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr85204746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása