Tegnap megszületett a nagy ötlet. Igen, ebből milliárdos leszek. Kár hogy végetért az rtl-en a feltalálós műsor, így valahol máshol kell befektetőt szerezzek.

Tudtam, hogy sokra vagyok hivatott, de mindig is úgy gondoltam, napkirály leszek vagy valami hasonló. Anyámáknak sem mondták soha, hogy jobb lenne, ha kitekernék a nyakam, inkább előbb, mint utóbb. Jó gyerek voltam, erről meg lehet kérdezni bárkit. De hogy ez a jó gyerek feltalálja újra a címként is szolgáló valamit, még rémálmaimban sem jött elő.

Az előzményhez tudni kell, hogy épp pókereztem kedvenc kocsmámban, ami egy minimális paradoxonra enged következtetni a "mindig is jó gyerek voltam" tétellel kapcsolatban. Azonban kénytelen vagyok megkérni a kedves Olvasót, tekintsen el a feloldására tett összes kísérlettől. Nekem sem ment.

Hogy- hogy nem, nyerő szériában voltam, de ez a poszt témájához lényegtelen. Csupán hivalkodásra szolgál. Amikor egy kiesett játékos elkezdett telefonon pókerezni, felkapcsolódott az a bizonyos lámpa, amit általában rajzfilmeknél tapasztal az ember.

Boaaaaazmeg, ötvözzük az online pokert a telefonokkal!

Van egy adott összeg a kártyán. Tegyük fel, apuka feltölti 5K-val. Utazik haza a vonaton/buszon vagy csak egyszerűen nincs internet otthon. De ő szeret pókerezni. Felcsatlakozik a telefonról a szerverre, a rendelkezésre álló összegből feltesz mondjuk 1K-t, és azzal játszik. Amit pedig nyer, tegyük fel 3K-t, az felkerül a számlájára. És akkor mindjárt 8K-t tud lebeszélni/ lepókerezni. Persze mi értelme nyerni, ha csak eltelefonálhatjuk. Ugye, hogy pókerezzünk, kell egy regisztráció. Arra kerül fel az 1K, úgyis mint a bankrollunk. Itt elmehetünk két irányba. Ezt az összeget vagy megtartjuk bankrollnak, amit a telefonról utántölthetünk, vagy ha szépen felduzzasztjuk, akkor kivehetünk. De ha beleszaladunk egy-két csúnya thaiföldi szextelefonba, visszatölthetjük a kártyára.

Előfizetésnél detto. Befizetünk 1K-t, azt meg majd a számlán jelenik meg. Abban az országban, ahol kemény pénzeket kötünk arra, hogy egy kibaszott csengőhangot vagy képet rendeljünk a telefonra, nem probléma ez az összeg.

CALL? Egyből más értelmet nyer, nem? Behívtak?Tartsd. Ez lehetne a mottó.

A technikai, jogi háttér meg egyéb ilyen cuccok már más kérdés. Biztos meg lehet oldani valahogy. Várom a nagy mobilcégek- szolgálatatók/ online poker termek megkeresését :D:D:D:D

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr25214384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReDEyeS 2008.01.10. 13:14:40

bazzeg ... ez kurvajó :D

nem vagyok nagy póker fun de ez tetszik :)

meg a mottó... odabasz :D
süti beállítások módosítása