Fókuszomban Amerika


Indítványoztam Bányapeatnél, hogy hagy írhassak le valamit itt. Így már most szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiknek elveszem a kenyerüket. Isten megbocsát, bocsáss meg Te is!

Szóval 24 éves vagyok, és azt hiszem, kb. 24 éve, nem szimpatizálok az amerikai kultúrával és politikával. Tehát leszögezném, nem az amerikai emberre nézek kissé ferde kínai szemekkel, hanem a fászt kálcsört ítélem el, de mélységesen illetve a „gyilkoljunk le mindenkit, akitől félünk” teóriát. Tehát nem csípem a Mekdöncit, a műmelleket, a gyors szexet, a szingli kifejezést és az „alanyi jogon mindenkinek jár pszichológus” törvényt.

Ugyanakkor tisztelem Hugh Hefnert, hogy szembe szállt a pápával, az egész egyházzal, az anyjával, a szomszédaival, boldog, gazdag ember lett és soha nem szorult még maszturbálásra. No meg ott az új divat a Jézus diéta és a pornó élvonalában is megtalálhatóak.

S mikor már eljutottam odáig pár hete, hogy Budapest egyik polgári lakában egy eredeti nyújorki csitrit sikerült lealáznom a gecibe egy üveg bor után, most jön egy szőke hölgy colgate mosollyal az arcán, érdekli a nevem, szeretné, hogy kedves napom legyen, és el akarja mesélni a kontinensen, milyen jól végzem a munkám a recepción, majd megkérdi, mit iszom. Neve, Tyree. Gondoltam, egyedi teremtés. S akkor jön Roni, aki magyarul tanulgat, mindenkinek jó barátként mutat be, okosnak és szépnek tart, s ha szomorú vagyok, mindig felvidít. Meg a többi. A céghez özönlenek az amerikaiak és egyik sem olyan szörnyű tömeggyilkos, internesönel terrorist mint Bush és egyik sem olyan elhízott és szívritmus zavaros, mint az átlag ottani polgár. Kedves, fitt, mosolygós mind. De akkor mi van az én 2. istenemmel Michael Moor-ral? Bíztam abban, hogy az igazságot mutatja be. S mindent tetéz az is, hogy akik egyszer már éltek az USA partjainál, vágynak oda vissza. Amerikan dreem, szánsájn, happy day every day stb.

Elvesztettem a fonalat. Még mindig nem élnék náluk, velük, de valahogy a mi kis multi kulti 2 millás városunkban mind megszelídül, és szopogatni valóak lesznek, mint a kakas nyalóka. „Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.”

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr15216964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása