Mi történik akkor, ha az ember elkezd italozni, majd találkozik egy karaoke programmal fakultatív módon. Igen, abból semmi jó nem sülhet ki. Próbáljátok ki. Van egy vicces kis program, karafun néven fut, hozzá pedig rengeteg hazai és külföldi zene letölthető. Senki ne gondoljon valami hű de jó minőségre( bár lehet azóta minőségbeli változás történt), de lényeg, ami lényeg, kurva jó hangulatot generál a maga egyszerű módján.

Ajánlott recept:
1, szomjas emberek

2, számítógép, jó esetben internet kapcsolat, ahonnan a zenéket és a programot előzőleg leszedtétek( kb öt perces cselekedet)

3, alkohol. Rengeteg alkohol, amit különböző játékos formákban fogyasztunk el. Ez lehet a már korábban beszélt alkoholi, avagy a "hetes" nevezetű játék, ami egyfajta esélykiegyenlítő szórakozás a matematika világában, valamint figyelemhiányos gyermekeknek könnyű és egyszerű módja, hogy elsajátítsák a szorzótáblát. A hetes szabályai, ha valaki nem ismerné: a játékosok körben/rombuszban/ bármilyen alakzatban helyetfoglalnak egy üveg borral(ízlés szerint helyetesíthető viszkivel, pálinkával tekilával...)  és emelkedő sorban elszámolnak, ameddig csak lehet. Értelemszerűen mindenki 1, azaz egy számot mond, az utána következőnek pedig az 1, azaz eggyel nagyobb számot kell mondani. Igen ám, de itt jön be az a bizonyos hetes. Ugyanis nem szabad kimondani azokat a számokat, amiben szerepel a hetes, illetve héttel osztható. Könnyűnek tűnik. Először. Aztán nem lesz illúziója senkinek. Ha valaki ront, innia kell. Majd kezdőik elölről. Mi 123ig jutottunk, aztán átlag 42 volt, de hisz ez válasz az életre, mindenre és a mindenségre...

4, még mindig alkohol.

5, alkohol és egyéb szórakoztató dolgok

Ezeket az hozzávalókat összekeverjük, és mehet a karaoke. Hogy mi sül ki belőle? Csak erős idegzetűeknek. Oláh Ombre volt oly nagylelkű (köszönjétek meg neki), és megengedte, hogy a róla készült videóval prezentálhassam az eredményt. A szocialista igazságosság jegyében, ígérem, előkeresem azt is, amit én adok elő, és ápdételem, de egyenlőre a keresés fázisában van. Hogyan tudnák élni nélküled... Höhö, lassan zárnák, ahogy kedvenc ex-kocsmárosunk szokta volt' mondani

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr5224369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása