Egyre inkább közeledik az elnökválasztás a tengerentúlon. Nem a kurva ausztrálokra gondolok, bár megmondom őszintén, nem ugrik be, milyen kormányzati forma van nálunk.

Michael Moor egyre inkább izgatottá válik, mert közeleg a végső perc, amikor President Bush mandátuma lejár. És ha kegyes felesége nem indul a posztért, akkor belátható ideig nem lesz olyan bús a Fehér Ház. Csak bírja kivárni.

Az amerikai politikai rendszer a létező legbámulatosabb. Nincs még egy ilyen hosszú ideje változatlan rendszer napjainkban. Az alapító atyák, akikre oly büszkék, joggal, valami olyat alkottak, ami még Kovinak sem menne a pornóiparban. Pedig öreg róka ám ő is.

A hírek szemezgetése közben találtam az Indexnek egy blogját, ami ahogy ott fogalmazták, a világ legnagyobb showműsorát követi. Érdekes, tessék olvasni, akiket foglalkoztat ez a téma.

Vajon George "Életemben egyszer szívtam, de nem tüdőztem le" Bush 8 éves kormányzásával elérte, hogy 2008. november 4-én az USA történelmében egy nőt/ afroamarikait válasszon meg a nép? Jelen pillanatban persze nem tudni, hogy kik lesznek az elnökjelöltek, de én azt mondom, a legjobb lenne Oprah-t indítani. Vajon a déli államok felkészültek már, hogy egy néger legyen az elnök, vagy pont miattuk esélytelen Barack Obama. Egyáltalán borítékolható a demokrata győzelem? Véleményem szerint aligha.

Szóval izgalmas lesz na, mint a Dexter második évadja. Itt ráadásul nagyobb is a cliffhanger...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr41228101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2007.11.13. 21:09:57

Most lehet h én vok lemaradva a hírekkel de Kovi pornótékái nem zártak be? Vagy azér a többi még megy? :D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.11.13. 21:13:31

Ejnye, itt most a világ sorsáról van szó, és te fennakasz a pinán. Fiatalság...
süti beállítások módosítása