Azt hiszem, a Hír TV-n bemutatott ( rendőrpalota, lift), hogy úgy mondjam, nagyon csúnya leszereplés óta, kevesen vannak ebben az országban, nem gondolják, hogy ideje elkezdeni rabolni, mert ezek annyira balfaszok ( a rendőrök), hogy az életben nem kapnak el, ha csak nem alszunk el vezetés közben. Hogy mire alapozom ezt a kijelentést? Erre:

A linket köszi Ákoosnak.
Bár utólag kiderült, hogy fake, de azért mókás így is:)

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr64250895

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.04. 10:27:56

isten ments, hogy okoskodjak, ez egy filmforgatás, halatszik a rendező utasítása is, hogy "most akkor tessék elindulni" satöbbi.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.04. 11:35:53

Hát akkor ez egy óriási benézés:) De szvsz nem csökkenti nagyban a jelent értékét

ErrorFlynn 2007.12.04. 14:55:04

igen, sztem sem éles, már láttam a videót korábban, noha ugye hang nélkül, de elég gyanúsnak tűnt.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.12.04. 15:01:09

Igen, itt kúrtam el (és nem, nincs az a zisten, hogy a divatossá vált szóhasználattal éljek), hogy nem figyeltem a hangot. Meg a bennem levő sztereotípia, hogy" bazmeg, egyáltalán nem csodálkoznék rajta, hogy ez megtörténhet". Mea culpa
süti beállítások módosítása