Blog, mint műfaj, valami olyasmi, mint az állatkert. Az ember csak dobálja a sok szart, emellett megmutatja szinte mindent az életéből (itt mondom, zoo eledelnek sört dobáljanak a kedves látogatók, de csak ügyesen, el ne törjön eséskor!). Én most egy fogyatékosomról kell, hogy valljak, ugyanis azon kevesek közé tartozok, aki nem láttam 300 című filmet, amire mindenkitől azt hallom vissza, hogy már klasszikus. Már- már szégyenlem az egészet, mint ahogy azt, hogy végigéztem a Magyar Vádort, vagy tán ' még annál is.

Sok paródia született róla, legemlékezetesebb a Sout Park D-Yikes! (s11e06) című epizódja, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. De most, egy méltó vetélytárs, a "The Latino Comedy Project"-től, amivel szerintem sok republikánus elnökjelölt kampányol. 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr47272896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása