Mindig is azon a véleményen voltam, hogyha egy nő meg akar tanulni vezetni, nem szabad az útjba állni. Nem csak az egyenjogúság szólt ilyenkor belőlem, hanem az óvatosság is, még a végén elbaüt.

Ha már unod a sok kurva karácsonyi műsort, ami a csatornákból ömlik(akarom mondani, kanálisból, csatornában nincs annyi szar), akkor ez mindenképp felüdülés lesz, csak óvatosan a beiglivel, fel ne akadjon közben. Sokan vitáznak róla, mi a legszarabb meló a földön; az állatkerti szar takarító, a női cipőbolti eladó vagy magyarországi reform szóvivő, de azt hiszem jobbról előz a videón szereplő, szőke nőt vezetni tanító szerencsétlen faszi. Biztosra veszem, sokkal hamarabb fog nyugdíjba menni, mint ami a hivatalos idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr89275342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása