Valójában ez a jó Thaddeus Griffin már mindent elmondott, amit elmondani volt érdemes a helyzetről. Elvileg ez lenne az utolsó babonaposztom ezen a helyen, azonban fenntartom a jogot az UV előtti posztra, ahol a bizottságban már jóságos bácsik ülnek, és átsegítenek minden bajon. Mivel a Zrínyi-elv (rohanunk a pusztulásba, ha már semmit sem tehetünk) él, ma pontban 8:00kor megteszük, amit tehetünk, még ha a rendelkezésre álló erőforrások (értsd tudás) csak a szubjektív értékítélet alapján elegendők a cél eléréséhez (nyilván a valamelyik reziduum miatt vizsgázunk csak, és nem, nem a szexuális ösztönből). Akkor még kérek pontban 8:00kor egy akkora HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!!!! metálhörgést, ami után Doctor kollega csíkszemmel csapkodja a homlokát, hogy "...hát ilyen a világon nincs!!!".

Ja és igen, 5 év hihetetlen tapasztalatával végre meg tudom válaszolni Julcsi kérdését: az.

Ja igen, akit esetleg érdekelne: megfogadtam, hogy ha átmegyek elsőre, egy bizonyos képeregény két héten belül nyomdában lesz!

Hell Awaits....

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr962575733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2011.01.11. 10:38:12

HERE! Gratulálok! Neki is állhatunk meggazdagodni, de előbb iszunk!
süti beállítások módosítása