Érdekes témáról írt tegnap Tóta, ami visszaköszönt ma az index címlapján. Nevezetesen, X közvéleménykutató cég arról interjúvolja a kiválasztottakat, hogy "Sajtóértesülések szerint a kormány 1000 forintra fogja emelni a vizitdíj összegét. Ön egyetért ezzel?". A hír olvasatán Jómagam pedig majdnem elélvezett a gyönyörűségtől. No nem szexuális értelemben, ejakulálva, mielőtt valaki kiforgatná  szavaim. Még csak az kellene. Az én perverzitásom megáll a japán iskoláslányoknál, akik lehetőleg ikrek, legalábban négyen vannak és.... Na szép, közben eltérek a témától.

Az első gondolatom az volt, a Magyar Vizsla bekaphatja az Adózók Érdekvédelmi Szövetségével egyetemben. Ott az ember kis gondolkodás után rájött, hogy szar van a palacsintában, annyira független a Fidesztől, akár ................... a(z) ...................... ( ide mindenki helyetesítse be a neki tetsző szókapcsolatot). Ez a telefonos cucc azonban zseniális. Nem mondom, hogy új, hiszen a nagy Amerikában, a modern demokrácia bölcsőjében régóta alkalmazzák, és nem kell mindent zsigerből elutasítani, mert jenki. Tudom- tudom, Bush miatt nehéz, de tegyük túl magunkat rajta.

Van egy bizonyos Karl Rove nevű fickó, aki republikánus körökben meglehetősen elismert, mint kampányszakember. Sok fondorlatos dolgot talált ki/ használt fel, hogy munkaadóját győzelemre segítse. Elég csak kisebb Bushra gondolni, akit többször is felemelt a mienkhez kísértetiesen hasonló módszerrel. 1994-ben Texasban indult kormányzónak egy női demokrata jelölt ellen. Akkor ilyen kérdéseket tettek fel ismeretlen közvéleménykutatók: „Akkor is a demokrata jelöltre szavazna-e, ha kiderülne, hogy stábjában sok leszbikus van?”. Az eredményt mindenki kitalálhatja. Egy másik esetben John McCain, a mostani republikánus elnökjelölt(és igen, még nem hivatalos, de ne vesszünk el a részletekben) ellen vetettek be ilyen kérdést: „Akkor is támogatná-e John McCain jelölését, ha kiderülne, hogy titokban született egy házasságon kívüli fekete gyermeke?” . Az eredmény szintén biztosan megtippelhető.

És pont ebben rejlik a szépsége az egésznek. A Vizslával ellentétben nem jelent ki semmit. Nem mondja ki, hogy a demokrata kampányirodában leszbikus orgiák vannak hatalmas kékszínű dildókkal  és  Bill Clinton formájú anál- vibrátorokkal, nem mondja, hogy ez a vén kujon megdugott egy tüdőbeteg néger kurvát és most a gyereket emiatt rejtegeti a Demokrata Pártközpont segítségével. No és persze azt sem mondja, hogy ezer forintra fogják felemelni a vizitdíjat ezek a mocskos hazudozó. Nem. Csupán elültet egy kis kósza gondolatot. Ezek hazudtak eddig is. Lári- fári elnök úr, nem lesz fizetős az egyetem, az egészségügy. Most miért ne tegyék? Sőt. Lehet hogy az ezres emelés csak a kezdet. Hagyja, hogy mindenki maga képzeljen, amit akar. Azt tudjuk, hogy működik.

Addig nincs is baj vele, amíg nem egy ismert cég nevében kérdezősködnek. Nem állítom, hogy tisztességes dolog ilyen módszerekhez folyamodni, de az ég szerelmére, nem estünk bele a nyúl üregébe ( a szakadék, ami felé tartunk megint más), ne képzeljük magunkat Csodaországba. Aki valami idealizált világban él, ahol a politika a becsületről szól, kezdésnek olvassa el A fejedelmet, aztán jöjjön vissza beszélgetni. Azzal azonban, hogy egy másik cég nevében végezték, az már törvénysértő. Lehetne Vér és hányás Közvéleménykutató cég nevében vagy Adócsalók Érdekvédelni Szövetsége, de egy létező, ismert cég nevében, az több mint aggályos és megkérdőjelezhető. Most őszintén, kapásból hány közvéleménykutatót tudnátok felsorolni? Mit tudja Lujza néni, hogy a Political Insustrial Koitusz Kft nem létezik?

Hiába, posztkirálylindás attiűddel élve: hát magyarok vagyunk, nem? Ott egy remek ötlet, erre így el kell baszni. Kicsit narancssárga, de a minek.

Azért én bízok benne, hogy a jövőben sok ilyen ínyencséget vetnek be a kampányosok. Apropó. MSZP, Fidesz, SZDSZ pártirodák körményékéről származó hulladék megfizethető áron eladó/ magas kormányzati posztért elcserélendő. Érdeklőni nálam. Jelszó: Legyen szemét az ellenféllel.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr35363851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása