Gondoltam így vizsgajelentkezés előtt írok egy gyorsat! Peat megnézette velem a Nóbeldíj az agykárosodásért, avagy az ezt übereld... c. postot. Nos nem nagyzolásból, de megcsináltam. Felénél bizsergett a tarkóm, az utolsó 3 percben pedig a ritmus is kezdett megtetszeni, no de azért lezsibbattam. Amannyira, hogy muszáj volt egy olyan kolosszus segítő keze után nyúlnom, aki élő legenda, rocktörténelem, és még nem szerepelt ezen az oldalon!

Igen! Ő nem más mint Ian Fraser Kilmister, közismertebb nevén, LEMMY, aki idestova több mint 30 éve vezeti a hírhedt Motörhead nevű rockbandát! Osztom a rajongók azon véleményét, hogy a legjobbzenekar és Lemmyazisten! Most ennek örömére szeretnék megosztani veletek néhány videjót a zenekartól! Teljesség igénye nélkül, mert sokból nincs klip fenn jútyúbon. Dőljetek hátra, s hallgassátok, ahogy felbőgnek a motörök!

Lö pikk ász!
Motörhead! Blúúúúúz Ozzy-val és Slash-sel! R.A.M.O.N.E.S. Sacrifice Burner És végezetül a költő, saját versét szavalja!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr41437167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo77 2008.07.20. 11:36:58

Ozzy Papa itt milyen hanvas kislánka volt még:)!
Nem láttam még ezt a klippet, tetszett.
Elő kell szednem asszem a Motörhead zenéimet és megint meghallgatni:).És ha már az M-betűnél járock a Mötley Crüe-t is előveszem és a rock'n'roll junkies-al nyitok:).

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.07.20. 14:31:56

Hajaj! Motörhead az alap! Gyorsan tessék előtúrni! A Mötley-t annyira nem kedvelem, de elismerni elismerem, hogy faszántos rákkenról, de akkor inább ugorjunk egy nagyot az ABC-ben és Twisted Sister;)
süti beállítások módosítása