Károsítja az önbecsülésed. Meg mindent. Nem áll fel. Meghalsz. Ha nem rákba, akkor a börtönbe, mert asszony megcsal, hogy nem tudod kielégíteni, te bosszúból pedig végzel velük. De most nem ezekről akarok beszélni, csupán elkalandoztam. Mindenkinek ismerős szituációról kívánok beszélni, akik járnak kocsmába hétvégente, rendszeresen. Akik hozzám hasonlóan hétközap is, ők is figyeljenek.

Általában minden pénteken vagy szombaton megérkezik öt-hat csinos lány, rohadt cink ruhában, plusz egy kísérő faszi/ nő/ mindkettő egyszerre. Az illuminált állapotban levő vendégek pedig néznek, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, hogy ez itten most űrlények invázója és gyorsan igyunk négy sört egy kis földimogyoróval vegyítve, mert elpusztul a planéta öt perc múlva, vagy inkább mégsem. Aztán idővel persze ezt is megszokja, mint mája a rendszeresített tömény inputot.

Az idők kezdetén odajöttek, elmondták, hogy milyen dohánygyárt reprezentálnak ( egyesek a "képviselünk"-et próbálták elmondani a maguk módján), és ha veszel egy olyan cigit, mer' az jó, akkor nyerhecc'. Persze add már meg a telefonszámodat, e-mail címedet, címedet és az aláírásodat, hogy te ezt önként megteszed. Ha nem veszel cigit, akkor legalább ezt tedd meg értünk, mert hát szépen mosolygunk, és pár viszki-sör kombó után ki nem akar egy csinos jány kedvébe járni. Aki tudja, hogy mekkora átbaszás ez az egész és még mindig racionális a sokadik korsó után is.

Aztán az evolúció új szakaszába léptünk. Veszel cigit, kapsz öngyújtót. Erre valami okosak azt mondták, árukapcsolás, ilyet nem lehet, se azt, hogy honnan jöttél, mit akarsz. Csak megkérdezni, milyen cigit szívsz? Miért? Hmm, ez érdekes, gondoltál már arra, hogy...? És már nyerni sem lehet. Pedig azokban a csúf, árukapcsoló időkben...

A legnagyobb sztori, tegnap volt. Próbáltam visszafogni magam, de nem ment, olyan harsány nevetésbe törtem ki, hogy már majdnem megszégyenltem magam. De aztán mégsem. Lány odajön, megkérdi, ki dohányzik. Aki igen, szól. Hostess csaj első mondata: Először is el kell mondanom, a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget! Ezek után maradj komoly, és ne röhögd ki. Rutinos kocsmatöltelékként jött is a kérdés, oké, vettem cigit, de nem jár hozzá öngyújtó? A füstből Pavlov alakja jelent meg, és esküszöm, valahol kutyaugatást is hallottam. De-de, nemsoká valaki visszajön, és kaptok, de így nem szabályos- jött a megnyugtató válasz. Nemsoká visszatért egy eléggé mogorva hostess picsa, és odabaszott két öngyújtót az asztalra, aki előtt látta az általuk foragalazott blázt. Nevet nem mondok, mert sajnos nem fizetnek érte. De bazmeg, álljunk már meg. Nem azért kapja a pénzét, hogy jóhírt szerezzen a dohánygyárnak? Odajön, köszönni meg én fogok a kurva anyád, hogy a jól ismert dalt idézzem, semmi "sziasztok, látom, hogy az imént vásároltatok tőlük, és cserébe fogadjátok el ezt a kis semmiséget" vagy fasztuggya, de valamit mégis.

Oké, tudom, hogy alja munka. Hogy el kell viselni a sok részeg fasz beszólását, akármit, de ő vállalta el ezt a munkát. Ha valaki kurvának áll, ne panaszkodjon, hogy basszák. Biztos megéri valami miatt  csinálni, akkor csinálja, amit kell. Tudom, ebben az országban nem így működik. Hát azért kapunk pénzt, mert megcsináljuk, amiért szerződünk? Könyörgöm, nekem is volt alja munkám, postán dolgoztam még valaha, és bármennyire is szarfosmoslék volt, igyekeztem nem az ügyfelekkel paraszt lenni. Aztán amikor nem bírtam, otthagytam. Anya, lépj ki te is, ha ennyire nem megy. Hidd el, neked is jobb lesz. Igaz, könnyebb ezt megcsinálni, mint mondjuk elmenni takarítani vagy varrni.

Az öngyújtó külön vicc. Tipikus kínai termék, csak igyekeznek valami hűde modern designnel megdobni. És mivel EU, ezért egy Nemzeti Sport méretű használati útmutató, amin leírja, klikkelni kell, fölfelé tartsd a cuccost és hasonló népi bölcsességek. Ha időben indulsz, sosem késel el. Természetesen két év garancia. Mi ez, ha nem a megtestesült lol? Nem egy Zippo.

De térjünk kicsit vissza a ruhákra. Most komolyan, milyen balfasz tervező alkotta meg őket? Ez modern akar lenni? Fiatalos? Urambocsá' szexi? De a legnagyobb kínzó kérdés. A hölgyeket kísérő úriember milyen funkciót tölt be?

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr30442888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása