Képzeljétek el, hogy az iskolai ünnepségre készültök. Az 1848-as szabadságharcot kell eljátszanotok. Mindenki lelkes, mert a megvalósítást profi eszközökkel segítik. Nektek csak elő kell adni a magatok lelkes, de amatőr módján. Legyen is bármi az eredmény, jó az attól, mert szar.

Ami egy ilyen szituban teljesen rendben van, az annál nagyobb faszság cikibb az MTV produkciójában. Volt ez a "Játszunk Titanicot" című valami, amitől még mindig nem jutok szóhoz. Szegény Hujber Ferinek a szereplés utólag ez  legalább olyan kínos lehet, mint Arninak a japán reklám... A pocsék színjátszást háttérbe szorítja ez az ének, ami félig magyarul, félig angolul szól, de frankón a mondat közepén vált át más nyelvre. Lassan írom, hogy mindenki megértse: ka-ta-sztró-fa.

Valaki meg tudná mondani, kik ezért a felelősek, és hogy megkapták-e az ezért kijáró málenkij robotot?
 
Igen, igen, tudjuk, hogy ez régi, fake, photoshop...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr16482487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo77 2008.05.23. 09:37:48

Nem fáááj verever ju áár áj bilív mert a szívem bezááár...
és voltam olyan luzer, hogy még el is indítottam a videót...inkább töltöttem volna le egy jó trojai vírust.Ennek még producere is volt?Nem mondta senki, hogy erre az ötletre még alszom egyet?Ezért a produkcióért a belezőkarmoló díj mellett minimum egy életfogytos belépőt kaphatnának a bizonyos "arbeit macht frei" feliratu helyre, ha ilyen munkakényszerük van!

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.05.24. 02:04:43

Hujber Ferinek el lehet nézni ezt a kis ballépést a királyos Timmy-szinkron után

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.05.24. 10:22:47

Én eredeti nyelven nézem, szóval nem menti fel:P

csavargo77 2008.05.26. 08:59:41

Nem-nem...Gulágra...
:)
süti beállítások módosítása