A tanulás közbeni rengeteg felesleges időm kitöltésére nemrégiben utánakerestem youtube-on (az általam először) a South Parkban látott Dateline NBC című műsornak, Chris Haaaansennel (S11 – Le Petit Tourette).

Aki látta az epizódot, annak nem kell magyarázni. Chris Hansen azzal keresi a kenyerét, hogy interneten garázdálkodó pedofilokkal találkozókat beszél meg 12-13-14 éves fiúk és lányok nevében, majd amikor a beizgult fazonok megérkeznek a csapda helyszínére (a lakásra), a gyerekek helyett ő jelenik meg, és meginterjúvolja őket. A kérdések általában nem túl firnyákosak („Mit keresel itt?”, vagy „szerinted helyes 13 éves gyerekkel szexelni?”), de a műsor mindenképp megdöbbentő. El sem képzeltem volna, hogy milyen vegyesen érkeznek a 30-40-40+ éves fiatal husira vágyakozó fazonok, köztük többgyermekes családapák, orvosok, tanárok, sőt, még egy rabbi (!!) is. Volt, akinél töltött fegyvert találtak, azt, hogy miért volt nála, csak feltételezni lehet. Hogy feldobják a műsort, a beszélgetés közben bevagdosnak a pedofil és a „gyerek” közötti beszélgetésből részleteket, illetve időnként képeket, amit a csókák küldtek a farukról vagy ilyesmi (persze kikockázva).

Elég ellentmondásos érzelmeket vált ki az egész az emberből. Egyfelől azzal, hogy bemutatják tvben, durván megalázzák ezeket az embereket egy egész nemzet előtt. Tény, hogy aberrált pedofil buzerátorok*, de hallgatni a bugyuta válaszaikat és látni az elkeseredést az arcukon, amikor megtudják, hogy ez bizony le lesz adva a tvben egészen elképesztő. Szinte már megsajnálja őket az ember.

Másfelől viszont az örökérvényű South Park idézet, miszerint „GYEREKEKKEL SZEXUÁLTOK! Hiszünk az egyenlőségben meg a toleranciában meg a ratyiságban, de BAZZEG, BASZÓDJÁL MEG!!!”, komoly igazságtartalommal bír. Még a legliberálisabb ember is csak addig „elnéző”, amíg nem az ő kislányát/kisfiát akarja megfarkalni egy negyven éves matektanár.

Az interjú végeztével a delikvenst a házon kívül egy osztag rendőr várja, hogy elvigyék őt arra a helyre, ahol bizony nemigen lehet választani, hogy vazelinnel vagy a nélkül szeretnék. Ebből derül ki: ezeket az embereket amúgy is lecsukták volna (régi módszer ez a pedofilok lefülelésére), de így legalább elrettentő példaként szolgálhatnak a hasonló orientációjú „barátaiknak”. Vannak, akik a műsort hibáztatják, hogy tönkreteszik ezeknek az embereknek az életét (ha jól tudom, volt már egy öngyilkosság is), de ez elég nagy ferdítés, mert a letartóztatás utáni hosszú börtön, komoly pénzbírság, és pedofilként való regisztrálás amúgy sem sokat lendít pl. a családjukkal való kapcsolatukon.

Sajnos csak angol verziót találtam, a lényeget azért meg lehet érteni belőle.

 

*Mielőtt valaki a "buzerátor" kifejezésbe belekötne: nincs bajom a homokosokkal, magasról és hidegvérrel leszarom őket, a hálószobájában törvényes keretek között mindenki azt tesz, amit akar.

Igazis, majd elfelejtettem: tudom, hogy régi és fake és ráadásul photoshop is, de én csak most ismertem meg. Ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr46528269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása