Egy kicsit úgy érzem magam, mint azok a szülők, akiknek nincs ideje a munka miatt a gyermekkel foglalkozni, ezért bekapcsolja a TV-t, hadd tanuljon abból a lurkó. Ha kicsit liberálisabb, a pornót sem tiltja le. A vizsgaidőszak miatt most valahogy én is hasonlóan vagyok, elhanyagoltan éldegél szegény blogocska. Neki már nyári vakáció van, menne játszani, de apák még vizsgáznak. Ezt a mondatot leírva azért belegondoltam, hogy az előző analógiánál maradva nagyon félrevezető kép tárulhat az Olvasó elé... Kérjük ne!

De lényeg az, hogy csütörtökön végetér a vizsgaidőszak(akármilyen eredménnyel is), és utána ismét a régeik leszünk, semmi 4-5 nap inaktivitás, igyekszem végre leküzdeni én is a lustaságom, és feléleszteni a régi rovatokat(nem a "zenét mindegykinek"-et, mert értek én a szép szóból, hogy nem vót' rá igény, nem hogy az életveszélyes fenyegetésekből a postaládákban/kocsmákban és a döglött patkáyból a párnám alatt). És igyekszem elkerülni a blog.hu-s 120%-al faszábbra beígért újításokat, valamit tényleg alkotunk, ha velünk maradtok:)

Addig is, nézzétek ezt az ötletes videót, amelyben árnyék képeket vetítenek elénk Louis Armstrong klasszikusára.

 

1 komment

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr60546244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavargo77 2008.07.01. 11:41:49

Ez *5-ös!De gondolom előadás után kel neki egy jó 10perc még kibogozza az ujjait:).
süti beállítások módosítása