Aki ezt nem viccből csinálja/ta. Kőkemény zene. A klipp is námbör ván. Mikor először volt szerencsém a lent látható gyöngyszemhez, nem jutottam szóhoz. :D Az operatőr munkája külön zseniális. Figyeljük csak meg, hogy mikor Jan a szennyvíztisztító mellett énekel, milyen cselesen közelít a téglaburkolatra és kapja a kamerát a díva fejére. De lehet én vagyok a barom és a homevideó jelleg előre megfontoltan elkövetett húzás. Ne tessék azzal védekezni, hogy régi, meg hogy alacsony költségvetés. Ez itt nem mentség...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr81562236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.07.12. 15:02:23

Ne, nem, ilyen nincs. Ahogy a székely bácsi mondta a Star Wars után: én ezt nem hiszem el!!!

Bazmeg, tuti, h kamu, mert ennek a "nő"nek valami hermina szerű hangot tudok elképzelni, és ez nem olyan.

csavargo77 2008.07.12. 23:51:24

A selejtes trágyára mondhatjuk, hogy szar?Több dolgot is megfigyeltem:Szeret utazni.Talán olyan mint Bendegúz a bakterházban, mindig sietett pedig soha nem volt sürgős dolga.Aztán a motoros nem állt meg a stop táblánál!:).Gondolom szerencsétlen 100folk celsius énekes biker minél előbb ki akart kerülni a képből a túlsúlyos motorral.Van egy Baby blues c. száma is, ott egy kavboly vigyorog bele a kamerába és eljárja a dominával a mágocsi raklapost:)))
süti beállítások módosítása