MuellR 2008.08.28. 10:15

Antiparádé '08!

Nem tudod mit csinálj péntek este? Nem érnek rá a haverok? "Vérzik" az asszony? Rég láttál sok feketeruhás embert? Hiányoznak a bakancsok? Vagy egyszerűen csak vágysz egy erőteljes rockbulira?

Ne habozz! Az Antiparádét idén is neked találták ki! Igaz a Budapestparádé átalakult másféle felvonulássá, és mint olyan megszűnt hivatalosan létezni tudomásom szerint, de az ellenparty tovább él!


Péntek este 6-tól egybenyílik a Vörös és a Kék Yuk, hogy minimális 1200Ft-os beugróért fogadja magába az érdeklődőket! Színpadon a Tesstimony, a Casketgarden, a Sunday Fury és a Stereochrist! Koncert, sör, csocsó hajnalig! Ennél jobbat keresve sem talál az ember, kivéve ha nagyon akar. Sokan lesznek akik nagy akarattal rendelkeznek, biztosra veszem! De! Mellékesben megemlítendő, hogy szombaton a "fesztivál" 2. napján NEFOGAZZ! lemezbemutató koncert! (ugyeugye? Szójjanyádnakhozzonpézt!)

Tehát aki teheti jöjjön, jó móka lesz, jómagam is el fogok lézengeni arra. Aki odajön  hozzám "oszt gyün ami gyün'" jelszóval, azt meghívom 1 sörre!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr4637361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.08.28. 13:43:19

Imádom ezeket a neveket:D Kedvencem a Doctor által említett: No de Jenő, halat késsel?

:D:D:D

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.08.29. 13:42:54

nekem a favorit a "Szegény anyám ha látna"
süti beállítások módosítása