Drágáim!

Mielőtt belemelegednénk Peat-tel és Anatole-lal a Diktátor Harcikártya kidolgozásába és fejlesztésébe, gyorsan közbeiktatok egy szolgálatit, hogy a dicső sorozat egy darabig töretlen legyen!

Pontosan 1 hete írtam ki a szavazást a blogtalálkáról. Sebtiben kihírdetem a hivatalos meetinget a kaptott szavazatok alapján. Későbbre terveztem (7vége), de a diktátorkártyák új teendőket zúdítottak nyakunkba, meg most még mindenki józan, és szépen tudja memorizálni a dolgokat, mi több elég ideje van tudatosítani magában, hogy "Aztak*rva! Minnyá blogtalálkozó!" és erre anyagilag és lelkileg is fel tud készülni. Nos tehát.

 

   ÖSSZNÉPI PPP TALÁLKOZÓ, AVAGY AZ OSZT GYÜN AMI GYÜN MEETING

Helyszín: Móricz Zsigmond körtér (javallott találkozási pont a Meki előtt, onnan Peat kalauzol minket tovább vmi korcsmába)

Időpont: 2008. szeptember 20. (szombat). Mivel egyenlő arányban nem ismeritek az órát, valamint ránk bízzátok, ezért akkor legyen a harmadik ugyanannyi szavazatot kapó lehetőség, a 18 órától másnap reggelig (illetve mindenki addig marad amíg tud és szeretne).

Aki eddig nagyvalószínűséggel biztosan megjelenik: Peat, Anatole, Jómagam.

Mindenkit várunk, aki ide testesíti meg gondolatait, akinek tetszik a blog, aki rendszeres olvasó, aki egyenesen rajong beteg szerzeményeinkért, valamint minden 18éven felüli egyedülálló leányzót, aki képes érdemi kommunikációt folytatni művelt emberekkel és utána mutat (hogy ne menjünk messze a kártyáktól) valamennyi "pajkossági hajlandóságot"!

Szóvalakkor: 20-a, este 6, Móricz meki. Addig Peat gondolkozik, hogy lesz e helyünk a Bajor sörözőben vagy máshova megyünk. Zárás után fakultatív program további ittasellátó létesítmény felkutatása megszállása. Amíg el nem fáradunk, vagy amíg a gyilkos napsugarak haza nem kergetnek minket!

Ez lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr56656979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása