Peat-tel ráeszméltünk, hogy a "biztosan jövök" visszajelzések számát tekintve többen leszünk blogtalálkán, mint elképzeltük, s úgy találtuk, hogy a Móriczon a bajor söröző kicsinek bizonyulna ennyi embernek. Ezért változást kellett eszközölnünk.

 

OSZT GYÜN AMI GYÜN MÓDOSITOTT GYŰLÉS!

Időpont: 2008. 09. 20. szombat (még mindig)

HELYSZIN: FERENCIEK TERE , onnan csoportos vonulás a CALIFORNIA nevű ittasellátó egységbe (Veres Pálné utca), aminek a galériarészét lefoglaltam, itt biztos el fogunk férni!

Időpont: Ez is változatlan, 6-tól van lefoglalva a hely, igy az ajánlott érkezés: 17:45-18:00.

Óhaj sóhaj esetén email Peat-nek vagy nekem!

A szombati viszontlátásra!

U.I.: Az Ű-t megtaláltam, de hosszú I még mindig nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr100665764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.09.16. 12:27:08

Emellett FONTOS- aki jönne, és nem ismerjük egymást/nem tudja a számom, akármi, dobjon egy mailt, elküldöm benne az elérhetőségemet és vész esetén oda tudjuk irányítani a csodáls telekommunikációs eszköz segítségével.

Plusz, kicsit magamhoz térek és bemásolom google mapsról a hely elérhetőségét. Emperror- nem, nem a Ferenciek terét, hanem a California Pubét. Nehogy valaki félreértse, és mondjuk Comptonban várjon minket

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2008.09.18. 18:06:52

Még jó hogy mondtad, már épp foglaltam a repülőjegyet... :(
süti beállítások módosítása