Woody Allen mondta, nem lenne tagja annak a klubnak, amelyik befogadná a soraiba. Ezzel körülbelül egyet is értettem, egészen mostanáig, míg meg nem ismerkedtem az Első magyar Milliomos társkeresővel. Eccerűen kanfasztikus, hogy már ilyen is van, a pina.hu maradjon a proliknak. Olvassátok csak:


CELEB
Megdolgoztál keményen a pályádon a sikerért, cserébe ismertséget kaptál(kiemelés tőlem:faszért van, hogy ha celebről van szó, nem a kemény munka jut eszembe?).
A nagy zsivaj közepette talán mégse sikerült olyan kapcsolat, aki talán másért is szeret.
Igény volt egy helyre, ahol leadhatod a „vészjeleket” és talán az is megtalál, aki úgy gondolta eddig, neked minden olyan könnyű(magam előtt látom Zsíros B. Ödönt, aki két műszakban dolgozik, hogy családját eltartsa, alig várja a Szegénység blog új bejegyzését, de most, most végre megértheti, hogy nem csak neki rossz. Ugyanúgy szenvednek a celebek, mert nem szeretik őket, csak a pénzükért. Hja kérem, nem kellene eladnunk magunkat a Blikknek).

ÚTMUTATÓ A JELENTKEZÉSHEZ

Az oldal különlegessége, hogy nem csak társat találhatsz, hanem felkínálhatod szellemi, tárgyi forrásodat. Rugalmas alkalmazkodás, ez jellemzi a lehetőségeket. Kötelezettség nincs, azt kínáld „megvételre” ami segít az életedben.

 

Ha ismert ember vagy, jelentkezz itt a

CELEB

„dobozba”. Ha egyedül vagy és ezáltal megtalálod társad, esetleg egy életre, ám legyen(na most, akkor mi is az oldal? Vagy a Celebeknél munkahelyi előírás, hogy egy hétig tartson a mindent elsöprő szerelem?). Ha csak a művészeted akarod megmutatni és vállalsz szereplést, jelöld be a regisztrációnál.

 

A végső cél amiért létrehoztuk ezt az oldalt, az a siker! A diszkréció azonban mindenképpen érvényesülni fog, hiszen garanciát adunk, hogy csak a fizetős szolgáltatást igénybe vevő igényes, jómódú emberek - a MILLIOMOS KLUB tagjai - férhetnek hozzá az adatokhoz. Ha expressz elérést akarsz, add meg telefonszámod, hogy segítsd aki keresi szolgáltatásod(Zsírós B. Ödönnek mégsincs esélye- ami később még igazán érdekes lesz, a regisztrációs pontnál).

Nu, akkor regisztráljunk. Elöljáróban leszögezem, nem vágyok sok mindenre. Mindössze egy meleg ágyra, pár kedves szóra és korlátlan hatalomra.

- Melyik területen vagyok Celeb- egyéb, a blogírás doktora(HST never die).
- Személyes adatok- ezt csak azok láthatják, akik előfizettek a blog extra szolgáltatásaira. Előfizethető előzetes megbeszélés alapján egy általunk választott kocsmában.
- Mottó: Látok egy vörös ajtót és feketére akarom festeni
- Szereplést vállalsz? Igen; Nem ( kecskével csak a megfelelő hatóságok lefizetése során, ezt a megrendelő finanszírozza)

És akkor, jöjjön a hab a torkán. A kérdések, válaszok.

- Mit gondolsz a pénzről? Nem érdekel; Szükséges rossz; Megoldás egy életre; Mindenem ( már hogy mindenemet meg tudom számolni elég hamar)
- Mire költenél 10 milliót egyszerre? Magamra; Párna alá raknám; Jótékonykodnék; Szétosztanám a családban ( Jótékonyan magamra költeném sörre és szétosztanám a családban(barátokra))
- Fontos az életben: Család, Pénz, Hatalom, Szabadság, Anyaföld stb ( lásd föntebb meleg ágy...)
- Célom: Gondtalan élet; Szerényen kihúzni; Mindhalálig PARTY; Családi boldogság. (Tudjátok Ti, Vote for PPP)
- Fontos a partner külseje? Nem számít; Mindegy, csak gazdag legyen; Majd én ráncba szedem ( Hát nem szép az őszinte szerelem, ami kölcsönösségen alapul és nem házassági szerződésen? Megnézném, aki engem ráncba szed:D)
- Legyen a partner belsőleg: Humoros; Magabiztos; Öszinte estébé ( Hiányolom a hitelképest)
- Munkámon kívül mihez értek: Semmihez; Sokoldalú vagyok, Képzem magam; Házi munka (Bocsika, a Celeb oké, hogy nem ért semmihez a munkáján kívül, de mi az ő munkája?)

Na jó, inkább nem folytatom a felsorolást, mert hatásosabb vérnyomás növelő ez, mint egy üveg ribizlibor vagy egy Torgyán interjú.

 

De mostmár tudjuk, a gazdagoknak sem fenékig tejfel' Keresik a szerelmet, csak gazdag legyen. A sznobságért meg az én kurva anyámat...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr6696048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.10.06. 15:55:32

Fogadni mernék, hogy Hugh Hefner nem itt ismerkedik

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.10.06. 20:54:19

Nekünk is kéne regisztrálni. Végülis leszarom, ha gazdag, csak szeressen:D:D:D:D

csavargo 77 2008.10.06. 21:12:16

Szerintem az öreg Hugh Hefnernek nem kell ismerkednie csak rámutatni a az aktuális playmate-re és elmondani neki,hogy: -Gratulálok kislány, a mai hogyan játszunk Hefipapának diósgyőri búvárszivattyút-játék nyertese te vagy!:))

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.10.07. 13:51:12

csavargo77,

szerintem Hugh bácsi már annak is örül, ha nem vizeli le a cipője orrát.

(Pedig hatvan éve még a sajátját is le tudta)

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.10.07. 23:13:23

Olvastam, hogy fáj a háta a sok keféléstől, és egy kicsit panaszkodik is
Azért sajnálom az öregurat
süti beállítások módosítása