Anatole 2008.12.01. 10:00

Is It Christmas?

Ha valaha forgolódtál már álmatlanul éjszaka, az ősi kérdésen rágódva (Vajon ma karácsony van-e vagy sem), itt a (végső) megoldás a problémádra. A tökéletes módszer annak pillanatokon belüli kiderítésére, hogy akkor most karácsony van-e vagy az év egyéb napja! Soha többet bizonytalanság! Soha többet álmatlan éjszakák! A Jézuskának/Mikulásnak nem kell többé számolni a napokat, és rettegni attól, hogy véletlenül korábban vagy (neadjisten) később viszi ki az ajándékot, és ezzel közröhej tárgyává válik (vagy gyerekek százai akasztják fel magukat az ajándékok elmaradása miatt a főgerendára)!

Készen állsz ara, hogy megváltást nyerj az év 365 napján györtő bizonytalanságtól? Akkor itt az ideje, hogy feltedd a kérdést! Ne habozz!!!!

KARÁCSONY VAN MA?

 

Ráadásul az oldal rendelkezik az RSS kényelmével is! Kell ennél több? (jójó, sör meg pina, de azért az interneten keresztül mégsem ugyanaz)

 

Ez az oldal méltó párja nothing.com weboldalnak, ami időközben megszűnt (habár kérdéses, hogy a nothing.com egyáltalán létezett-e valaha, hiszen Besenyő Pista óta tudjuk, hogy a semmi nem van, hanem nincs), vagy a worldshighestwebsite.com-nak, ahol majdnem 20 km-t tehetünk meg lefelé scrollozva.

Ja és még valami. A poszt élesedésekor (10:00) MuellRrel és Ákoossal nekikezdünk a PPSZ vizsgának, úgyhogy mindenki visítsa érces hangon a jólbevált szlogent, hogy "HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr24797149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.01. 11:50:36

RÁ-RÁ Hajrá;)

A nothing.com-ot tegnap hallottam a kocsmában, akarom mondani, könyvtárban, és a srác, izé, könyvtáros elmondása szerint egy nagy fehérség volt az oldal

Hogy ment PPSZ? Volt a johari- ablak?;)

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.12.01. 15:14:45

az ablak cuccos nme volt. Azért valami esélyem van a kettesre. Majd meglátjuk

Szöle 2008.12.04. 08:24:41

Bezzeg az a barom egyenlet volt, meg hűség, csók, stb..tiszta Tiffany...

Amúgy meg pacsi mindenkinek:)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.04. 15:46:32

Ó, üdvözlet körünkben:)

És neked sikerült hazudni az egyenletről meg a csókról?:D

Szöle 2008.12.04. 22:39:35

odűig nem jutottam el, mert a többi kipuskázásával elment az időm:D:D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.05. 14:39:03

Ejh, ejh, ilyet sosem ismerhetünk be:D Bár, a magyar bíróság határozatából kiindulva, a nicknév semmit jelent, és ha még tudod is ki van mögötte, és őt fenyegeted, rágalmazod meg, akkor sem perelhetsz... Igaz, nem is precedes jog a mienk:)
süti beállítások módosítása