Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.






 

Most olvastam az indexen a hírt, miszerint egy fószert 3000 dolláros büntetéssel sújtottak, mert a számítógépén Bart Simpson kefélt. Íme egy darab a cikkből:

„Gyermekpornó birtoklása miatt ítélte el jogerősen ma délelőtt a New South Wales-i legfelsőbb bíróság Alan John McEwant, aki elkészítette a Simpson-család pornóverzióját,
írja a news.com.au. A rajzfilmben Bart, Lisa és Maggie Simpson is szexjelenetekben vesznek részt. A bíróság kimondta, hogy a kitalált rajzfilmkarakterek is személynek számítanak a törvény előtt, még akkor is, ha eltúlzott vonásaik miatt nem egészen emberszerűek. Alan John McEwant 3000 dolláros (410 ezer forintos) pénzbüntetés kifizetésére kötelezték.”
 
Mi a fasz. Szexuális Zaklatás Panda megérkezett. És az ember még azt gondolná, hogy a South Park görbe tükröt tart a világ elé. Még jó, hogy a rajzolt karaktereknek is megvédi valaki a személyiségi jogait.
 
Kérlek ne érts félre! Nem azt mondom ezzel, hogy normális dolog Bart Simpsonos pornót nézni, a csóka nagy valószínűség szerint egy aberrált fasz lehet, de akkor is. 3000 dollár? A normál pedópornóért nyilván megérdemli, hogy lesitteljék a valagát, de az egy leheletnyivel összetettebb dolog. Ott megsérülnek a kiskorú személyiségi jogai, nem is beszélve az elég súlyos mentális/fizikai problémákról, amiket okoz. De egy rajzfilmkarakter? Képzelem, hogy ez Bartnak milyen komoly lelki sérülést okozott. Már látom magam előtt a Simpsons openinget, ahogy írja a táblára „I will not fuck in a cartoon porn... I will not fuck in a cartoon porn”.
 

 

Ilyenkor eszembe jutnak az átlag hentai filmecskék, amelyek túlnyomó többségében az átlagnál több farkú démonok* kefélnek darabokra meghatározhatatlan korú (de láthatólag fiatal) nőket (bocs, ide nem találtam démonosat, amit lehetne embedelni). Azokon nem sír senki? Lehet, hogy az ilyen Szexuális Zaklatás Pandák csak tőlünk nyugat felé működnek. Még jó, hogy Árpád apánk itt telepedett le, a periférián. Vagy az is lehet, hogy annyi szabadidejük nincs, hogy 500+ japán rajzfilmforgalmazó cirka 10’000’000+ kapcsolódó filmjében visítsanak a karakterek jogainak megsértéséért, de azért mégis szopatni kell valakit unalmukban, ezért rászállnak erre a szerencsétlen aberrált baromra? Már várom a percet, amikor a rajzolt pornók elején (vagy végén) kiírják: „minden (rajzolt) szereplő 18 éven felüli”. Ha azt hisszük a rajzolt pornósztárról, hogy már nagykorú, az enyhítő körülménynek számít a bíróság előtt? Még az is kérdéses, hogy hogyan számoljuk az életkort? Kutya-években, kinézet szerinti években, vagy a karakter megalkotásának pillanatától eltelt években (ezek szerint a Wonder Woman pornók már mature-nek számítanak).
Akkor mi a helyzet az Egyesült Államokkal? Ott csak 21 éven felüli női karakterek pippanthatják le a férfi társaik eresre rajzolt péniszét? Lehet, hogy a zseniális Korgoth of Barbaria azért nem jutott túl a pilot epizódon, mert a nő, akit a főhős megment/megfarkal még nem múlt el 21? Lehet, hogy Európában kellett volna megpróbálni, itt csak 18 év a korhatár!
 
És itt az egész lényege:
Vajon a rajzolt teen pornó nézése pedofilkodásra sarkallja az embereket? Vajon a „bartsimpson-pornó” kapu-pornónak számít-e a pedofil filmek esetében? Ezek bizony elég nehéz kérdések. Nyilván vannak különböző vélemények. Itt az enyém. Ha nem értesz egyet, akkor kommentelj, aztán kitárgyaljuk, úgysincs mostanában jobb dolgom.
Tehát. Ha valaki a rajzfilmes-akciókra gerjed, az a rajzolt karakterekre gerjed, és nem feltétlenül arra, amit csinálnak, vagy amilyenek azok. A legtöbb hentai-fetisiszta nem a sokfarkú démonok és a teniszruhás kislányok miatt nézi a hentaiokat, hiszen hasonló élőszereplős filmek is vannak bőven, hanem azért, mert rajzolt pornót akarnak látni. Ha ez kell nekik, ám legyen. Ezért vagyok azon a véleményen, hogy aki Simpsons-pornót néz, az nem gyerekpornót akar látni, hanem Simpsonékat kefélni. Lehet, hogy azért ítélték a 3000 dollárt, mert a csóka visszaeső volt vagy mi, de szerintem ez már kezd átlendülni a ló túlsó oldalára. Ha tovább folytatódik ez a tendencia, a mészárlós-rajzfilmeket is perelni fogják, mert erőszakra sarkallhatják az embert. Na attól lennék én olyan Búúú-húús Pandaaa.
Nem akarok már többet írni, csak fosom a szót, amikor EUB-t kellene magolnom ezerrel. Jöhetnek az anyázások.
 
 
 
 
*Kérdés, hogy az említett sokfarkú démonok nagykorúak-e már? Hálistennek ezt az AbyssalOmbudsmannak kell elbírálnia, ő viszont valószínűleg letépi a balfasz AbyssalJogvédők fejét, és kiissza a vérüket, aztán fajtalankodik a szétmarcangolt holttestükkel

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr23812403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierre de la Croix 2008.12.09. 10:02:48

Virginiában csak 24 év a nagykorúság.

blogíró · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.12.10. 07:14:28

A kérdés helyesen: "Vajon a rajzolt teen pornó nézése pedofilkodásra sarkallhatja-e az erre eleve hajlamos embereket?"

A válasz valószínűleg igen. Ilyen emberből kevés lesz ugyan, de azokat a gyerekeket, akik az áldozataik lesznek, ez nem fogja vigasztalni.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.12.10. 12:10:14

Az eleve pedofilkodásra hajlamos embereket az is pedofilkodásra sarkallja, ha kimegy a játszótérre, nem kell hozzá rajzolt pedópornó

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.12.10. 12:18:44

Pont ezt akartam írni, amit te is írtál Anatole. Ahogy Móriczka is mindenről a pinára gondol.

Én mondjuk a pedofíliát a lehető legsúlyosabban büntetném. Igenis vágják le a farkát a rohadéknak, aki gyerekeket ront meg

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.12.10. 23:33:28

Na igen, ráadásul a sitten a becsületes rablógyilkosok igencsak szeretik a pedókat.
süti beállítások módosítása