Thaddeus Griffin 2008.12.24. 14:06

Karácsony

December 24-re teljesen mást terveztem. Hetek óta kinéztem egy videót, a Madagaszkár pingvinjeinek 10 perces karácsonyi kalandját, erre ma nagy büszkén, amikor kerese ki az elmentett kedvencek közül ez fogad: szerzői jogok miatt blabla... Hogy a Paramount semmire ne legyen tekintettel... Megölték a Kennyt Karácsonyt, szemtek!

De végül szerencsénk lett, ugyanis Jeff Dunham Karácsonyi műsorának folytatatásának elkészült a feliratozása, így ezzel kívánunk minden kedves (és nem kedves) Olvasónknak és szerkesztőtársainknak, szeretteinek, családjának békés, áldott Karácsonyt. Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben az évben is, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat jövőre is.

A PPP szerkesztői

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr71839954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.12.24. 17:24:02

Jaja! Boldog Karácsonyt! És köszi, hogy itt vagytok nekünk, mert nélkületek mi nem lehetnénk. Azaz lehetnénk, csak az úgy nem lenne olyan jó!
Aki pedig szeretné látni merre jár a Mikulás annak itt a NORAD hivatalos mikifigyelője: www.noradsanta.org/en/home.html
süti beállítások módosítása