Doctor 2009.01.19. 12:21

1979 óta

Nos, a legutóbbi WoW reklámos poszt vegyes érzelmeket váltott ki, úgyhogy félve kezdek bele ebbe a projectbe. Nem állítom, hogy ez lenne a leötletesebb, vagy a "legjobb", de mindenképp számomra a legkedvesebb. Természetesen tudom, hogy régi, nyilván mindenki már azelőtt látta, hogy világra jöttem, de most sem az volt a cél, hogy mi poszoljuk először. Íme:

 

De mit is mondott a jóember? 1979 óta? Na mielőtt erre rátérnék, néhány szó a gyermekéveiről, mert ez is érdekes... Szegény család, zűrös kiscsávó. 15 évesen kicsapták az iskolából, ekkor dolgozni állt. Sok helyen megfordult, többek között egy hentesnél is dolgozott, de itt nem érezte jól magát, mert rosszul lett az állatok belezésétől. Hmmm úgy tűnik az ilyen jellegű iszonyt a trancsírozástl kinőtte, gondoljunk csak az állítólagos denevérfej leharapásra. Na vissza a zene ellőtti időkre. Miután nem találta kielégítőnek fizetését, betörőnek állt, ami jövedelmezőbb, ugyanakkor rizikósabb melónak bizonyult. Ozzyt le is csukták. A börtönben sem lopta a napot, szépen kitetoválta magát, egyik leghíresebb műve az O-z-z-y felirat az ujjain. A börtönben világosodott meg, itt döntötte el, hogy ő bizony zenész lesz.

Zenei pályafutás, valamint a Black Sabbath mára legendásak. Ez az együttes amúgy egy Boris-Karloff film címe után kapta a nevét (korábban Polka Tunk-ként indult, majd Earth lett, ez utóbbit azért változtatták meg, mert már volt ilyen együttes) Tagjai még: Tonny Iommi szólógitár, Geezer Buttler basszusgitár, Bill Ward dob. Nos, így indult útjára Ozzy, persze ezek csak a kezdetek. Túl hosszúra sikeredne a poszt, ha 80-as években indult szólókarrierjéről, vagy akár Ozzfestről  is zólnék. Annyit midenesetre hozzáfűznék: 21 platinalemez és annyi drog után, amit egy labor csak évek munkájával lenne képes előállítani Ozzy nem adja meg magát.

 

Aki kicsit jobban szeretne megismerkedni a Művészúrral, itt megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr8887421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.20. 03:25:23

valamiért a végét nme adják le az Mtv-n
süti beállítások módosítása