Anatole 2009.01.20. 10:00

S. O. S.

A kreténponthun volt ez a kiváló játék, ami napok óta fogva tartja Doctor kollegát is és engem is, és kegyetlen, és idióta de, nagyon királyos.

Nade. Az a baj, hogy naponta sokszor eszembe jut, ami az Eu-Integráció és a Nemzetközi Jog tanulása (persze-persze) közben bizony piszkosul kellemetlen. Az ok igen egyszerű, felettébb bugyuta, de rendkívül idegesítő. Volt egy hasonló DOS vagy Win-régi-verziós játék annak idején (még az ősi Prehistoric 2 idejében), ahol egy kis űrhajóval kellett különböző pályákon ugrálni. Ott volt néhány extra, gravitációváltoztatások, üzemanyag-, illetve oxigén-utántöltés problémák és hasonló izgalmas okosságok. Azért a dolog lényege ugyanez volt. Elég sokáig rabul ejtette a társaságunkat, ez mondjuk minket is minősít, de mit lehet tenni. Ez eddig rendben is volna, csakhogy nem jut eszembe a neve a rohadt játéknak, és ez bizony nem hagy nyugodni. Valaki legyen már olyan baromi drága, hogy megszabadít a szenvedésemtől és elmondja, hogy mi a jó úristen a címe annak a régi űrhajós játéknak?! Előre is kösz.

Amikor élesedik a dolog, Doctorékkal kezdjük a Nemzetközi Jog vizsgát, remélem mire hazaérek, lesz egy válasz. HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!!!

Huh, a mindenségét, most látom csak, hogy képtelen voltam megnyomni a publikál dolgot, hát tényleg elég kész voltam tegnap. Na majd most

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr10890133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása