MuellR 2009.01.21. 08:00

Hátha....

A harcos csatabárdja épp egy vele szemben agresszívan pislogó öltönyös figura fejét találta el. Egy pillanatig csontszilánkok, hajcsomók és meleg, krémes agydarabok uralták a levegőt. A nehéz fémet (értitek, HEAVY METAL) a szegycsont állította meg. Derék barbárunk elégedetten szemlélte művét, miközben egy jancsiszöggel próbálta kivájni jobb felső 5ös és 6os fogai közül a reggeli sülthús ökölnyi maradékát. Böffentett egy öblöset majd a halott -egyik tett közben helyét elhagyó- szemgolyóját kirúgta a nyitott ablakon át az éppen hogy csak zsúfolt térre. Valaki felsikoltott. - Anyád!- hörögte emberünk(?). Fegyverét kecsesen kirántotta a tetemből és köszönés nélkül távozott. Kifelé menet még letörölte talpáról a vért. Nem akarta megkockáztatni, hogy esetleg elcsúszik a folyosó márványlapjain.
Odakinn sok embernek megakadt rajta a szeme, de senki nem merte megkérdezni, mi járatban van. Valószínűleg marcona tekintete rettentette el őket, és véletlenül sem a baljában szorongatott véres bárd. A téren egy ájult nőt próbáltak magához téríteni, aki egy ismeretlen eredetű, minden felszólítás nélkül az égből érkező, fehér, kocsonyás tárggyal való összeütközése után pár másodperccel esett össze. A barbár a tér közepére sétált, az égre emelte tekintetét, a magasba pedig vas öklét és acél fegyverét, majd elborult arccal, önkívületi állapotban torka szakadtából üvölteni kezdett: HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOOOOOOOOOOK!

Talán ez segít megtörni az AJ tanszéket védő mágikus aurát. Tudjátok, hogy van ez a fantasy-ban. Ami nem megy varázslattal, az megy nyers erővel! Szóval holnap énis alkotmányjog. HAJRÁ LÓGÓS POLTIOLÓGUSOK!

És a végére ismét metál:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr99892256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.01.21. 12:50:29

hajrá, remélemm minden jól megy(ment)!!!szurkolok

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.21. 15:55:09

Gratula :) Hiába, akinek ennyi napja volt készülni rá:P

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.01.21. 16:08:51

Kössz. 5 napot hagytam rá, ebből 3mat sikerült is tanulással tölteni. Ez köszönhető annak is, hogy meglett az NJ, ha azzal gebasz van, borul a világrend!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.21. 16:20:16

Na igen, NJ-vel kurva nagy mákunk volt. Basszus, nekem is csak pol filó lenne, ha nincs aj meg eut...

Szöle 2009.01.21. 18:44:02

én végeztem...legszarabb eredményem lett, mellesleg nagyon köszönöm a rendszernek, meg azoknak akik működtetik, hogy 4 tantárgyamat akkor dobták le mikor már nem lehetett mást felvenni: NOV közepén....elkúrt egy szisztéma megy ott....

Szöle 2009.01.21. 18:44:43

De nektek meg gratula és a visszalévőkhöz kitartás!=)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.21. 18:52:56

Én azt szoktam mondani, ha Max Weber az eltére jár, teljesen mást ír a bürokráciáról.

Egyébként nekem is ez az eddigi legszarabb féléven, és mindezt úgy, hogy még az életben nem tanultam ennyit, tudtam mindet, és mégis pechem volt végig... Mindegy, csak már lenne vége és legyen meg minden :S

RekleFG 2009.01.21. 21:14:39

MuellR! Gratula a vizsgához. És kösz a léleklegyet!
süti beállítások módosítása