Ha minden igaz lenne, akor ez a mai (10:00) vizsgám lenne az utolsó ebben a vizsgaidőszakban, ami komoyl alkoholizálást vonna maga után. Ha esetleg mégsem jönne össze a dolog, azért még erőteljesen be fogok nyomni ma este, és ez mindenképp iszonyatos örömmel tölt el. Az élet szép vagy mi. Megintcsak nem tudok semmi izgalmasat posztolni, a vizsga milyensége miatt akartam az Amish Paradiset, de Banyapeat kollega már szólt, hogy az bizony volt, úgyhogy nincs mit tenni.

A vizsgaidőszak-rituáléimra tekintettel megosztanék néhány kiváló comic stripes linket, amik segítenek szörnyű hányattatásomat elviselni, és ráadásul még frissülnek is. Jobb ötletem bizony nincs.

John and John - heti rendszerességgel frissülő szexista képregény, d!o perverz elméjéből.

Wulffmorgenthaler - napi rendszerességgel (24:00kor) frissül, királyos darab, néha mondjuk gyenge, de összességében elég durva tud lenni.

napirajz - erről nemigen kell magyarázni. Inkább megnézni.

Perry Bible Fellowship - zseniális comicstrip-gyűjtemény, ami ugyan időszakosan frissül (most nemrég) de baromi sok van, és 95% kegyetlen jó, elvont, abszurd anyádat poénok. Istenkirályság.

Marabu-blog - Marabu mester napi rendszerességgel frissülő blogja, tréfás karikatúrákkal, dodókkal és egy kis Kissel. Ha jól vettem észre, ez is éjfélkor frissül.

Family guy - a szerkezete miatt pakolom be a stripek közé, mert gyakorlatilag az, csak meg van animálva.

 

Üdvözlök mindenkit, aki eddig elolvasta ezt a minden értelmet nélkülöző, de remélhetőleg egy kettest kiváltó babona-posztot. HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr52892491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.01.21. 12:49:54

hajrá, remélemm minden jól megy(ment)!!!szurkolok

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.21. 15:39:35

heheheheh heeeee-e
nyenyenyenyenyeeeeenye, hogy cartmanesen fogalmazzak
süti beállítások módosítása